Pretekla srečanja članstva Osvobajanje od iluzij

Ob nakupu več posnetkov srečanj prejmete dodaten količinski popust, kateri se samodejno obračuna v košarici.

KOLIČINAPOPUSTZNESEK
215%82,45 €
320%77,60 €
425%72,75 €
5 +30%67,90 €
KOLIČINAPOPUSTZNESEK
215%82,45 €
320%77,60 €
425%72,75 €
5 +30%67,90 €

21. srečanje, 02.05.2024

Prejšnjič smo imeli pomembno tematiko možgansko-srčne koherence, torej pomen usklajenosti uma in Srca, tokrat pa smo vse skupaj nadgradili s tematiko manifestacije želja iz kvantnega Enotnega polja.

Kaj je pomembno vedeti za uspešno manifestiranje in kreiranje iz stanja Enosti? Kje so pasti in omejitve, da se nam včasih želje ne izpolnijo? Ali lahko vsakdo manifestira karkoli?

V povsem novih meditacijah Stanja Enosti je bil tokrat torej poudarek na odstranitvi ovir za uspešno manifestacijo želja in kreiranju obilja po izbiri: zdravje, ljubezen, lepši odnosi, več finančnega obilja, osebni in duhovni napredek in podobno. Ovire seveda ležijo v obliki naših podzavestnih vzorcev in občutkov, kot so recimo: “Ne zaslužim si obilja,” “Moram trpeti in garati za uspeh, napredek, denar ali Ljubezen,” “Nisem vreden/vredna obilja…”

Problem lahko tiči tudi v naši navezanosti na rezultate naših manifestacij. Pogoste ovire so tudi naši strahovi in programi samosabotaže, ko si zavestno sicer nekaj želimo in celo zelo prizadevamo za to, a nas omejujoči programi samosabotaže pri tem ovirajo. Ključni izziv pri uspešni manifestaciji želja pa je tudi pomanjkanje jasnosti kaj si v Resnici v sebi zares želimo. Kajti če sami ne vemo kaj si želimo, potem bomo seveda to le stežka prejeli.

V rubriki za zdravje z Barbaro sva tokrat predala svoje izkušnje iz manifestacije preko kvantnega Enotnega polja in izkušnje nekaterih, ki so se teh tehnik že naučili.

97,00 € 87,30 €

20. srečanje, 04.04.2024

Tema 20. srečanja je bila srčno-možganska koherenca in kaj pomeni zares biti v Srcu in delovati iz Srca. Predal sem vam  najnovejše izsledke znanstvenih študij, ki govorijo o pomembnosti usklajenosti možganov in Srca vključno s praktičnimi vajami dihanja in seveda meditacijo, ki lahko pripomore k ravnovesju.

Znanstvena povezava med možgani in srcem se nanaša na kompleksen sistem interakcij med nevrološkim in srčnim sistemom, ki vplivajo na fiziologijo in vedenje posameznika. Ta povezava se imenuje tudi “srčno-možganska povezava” ali “srčno-možgansko ravnotežje”.

V tej povezavi igra ključno vlogo avtonomni živčni sistem, ki nadzoruje srčni utrip, krvni tlak in dihanje. Avtonomni živčni sistem ima dve veji, simpatično in parasimpatično, ki delujeta v sinergiji in uravnavata srčno-možgansko povezavo.

Raziskave so pokazale, da lahko občutki in misli vplivajo na srčni utrip in srčno-žilni sistem, kar pa ima lahko vpliv na čustveno stanje posameznika. Na primer, pozitivni občutki in misli lahko povzročijo zmanjšanje srčnega utripa in krvnega tlaka, medtem ko lahko negativni občutki povzročijo nasprotni učinek.

Poleg tega obstaja tudi povezava med srčnimi motnjami, kot je aritmija, in nevrološkimi motnjami, kot je depresija ali tesnoba. Raziskave so pokazale, da lahko depresivni posamezniki razvijejo srčne bolezni, medtem ko lahko srčne bolezni povzročijo depresijo.

V rubriki z Barbaro sva predala pomen slišanja na nivoju potreb Srca, empatično vživljanje in reflektiranje. Kaj v praksi zares pomeni, da smo v Srcu, kot se v duhovnih krogih zelo rado sliši in kdaj in zakaj izgubljamo ta stik s svojim bistvom? Gre za znanja in veščine, ki jih lahko s poglobljenim delom na sebi in svojih sencah pridobimo in nato z redno prakso tudi ohranjamo pristni stik na nivoju naših Src.

97,00 € 87,30 €

19. srečanje, 07.03.2024

Nadaljujemo s čiščenjem vseh starih energij v povezavi z odnosom s starši. Prejšnjič je bil poudarek na mami, tokrat je bil na očetu, še vedno pa smo enakomerno čistili tudi linije prednikov po obeh straneh.

Zakaj je v psihoterapevtskem procesu dobro zares globinsko razrešiti odnos z očetom? Kaj oče zares predstavlja za otroka?

Razrešitev odnosa z očetom v psihoterapevtskem procesu lahko igra pomembno vlogo zaradi več razlogov. Oče ima lahko globok vpliv na otrokovo čustveno in psihološko dobrobit, ter oblikovanje njegove osebnosti. Razumevanje in razreševanje teh vplivov lahko pripomore k boljšemu duševnemu zdravju in kakovosti življenja posameznika.

Vsekakor razrešena energija odnosa z očetom predstavlja OBILJE, oče nas tudi pelje v svet, zato je, če si seveda želimo srečnega in uspešnega Življenja, še kako pomembno razrešiti odnos z očetom na globinski ravni. In ravno to smo tokrat delali na našem srečanju tudi v meditacijah.

Obe meditaciji v sklopu članstva bosta torej tokrat namenjeni preseganju omejujočega vpliva staršev na naš sedanji obstoj in trenutne odnose (partnerske, poslovne, prijateljske, družinske).

V rubriki za zdravje sva se dotaknila spomladanskega razstrupljanja. Spomladi je še posebej primeren čas za razstrupljanje, saj se narava prebuja in telo se pripravlja na aktivnejše obdobje. S pravilnim razstrupljanjem lahko poskrbimo za svež začetek, poln energije in vitalnosti, ter podpremo zdravje celotnega telesa in uma.

97,00 € 87,30 €

18. srečanje, 09.02.2024

Kot smo zadnjič od vas izvedeli v izvedeni anketi v živo, vas najbolj zanima, da bi v sklopu našega programa delali največ na odnosih in osebni/duhovni rasti, seveda v kombinaciji z zdravjem. Ker nam je pomembno, da od programa kar največ odnesete in imamo vsebine, ki vas resnično pritegnejo smo seveda vašo prošnjo uslišali.

Tokratna tema je bila verjetno naš najpomembnejši odnos, ki ga je potrebno razrešiti, to je odnos s starši. Tokrat smo največ delali na mami, prihodnjič pa na očetu. Razrešen odnos s starši seveda vpliva na partnerske in vse ostale odnose, delovali smo torej na resnične vzroke težav iz vsakodnevnega Življenja.

Psihoterapevtski proces se lahko osredotoči na globinsko razreševanje odnosa z materjo zato, ker je odnos z materjo pogosto ena od ključnih komponent psihičnega razvoja posameznika. Odnos z materjo lahko vpliva na oblikovanje osebnosti, čustvene stabilnosti, samopodobe in odnosov v odrasli dobi. Mama predstavlja Življenje. Ko zares iz dna Srca sprejmemo mamo, potem šele sprejmemo tudi svoje Življenje.

Obe meditaciji v sklopu članstva sta bili torej tokrat namenjeni preseganju omejujočega vpliva staršev na naš sedanji obstoj in trenutne odnose (partnerske, poslovne, prijateljske, družinske).

Z Barbaro sva vama v rubriki za zdravje predala nekaj koristnih in uporabnih nasvetov glede prehrane in katere dodatke je potrebno dodajati, ker jih s hrano ne moremo vnesti v zadostni količini. Ene od teh so npr. Omega 3 maščobne kisline. Pogledali smo tudi kaj lahko vsak dan naredimo za izboljšanje celostnega zdravja, kot npr. dihanje, gibanje, hidracija, zdravo spanje, … Ozaveščali smo torej glede holističnega pogleda na zdravje posameznika.

97,00 € 87,30 €

17. srečanje, 11.01.2024

Tokrat sva z Barbaro začutila, da naredimo pregled minulega leta, kaj vse smo že uspešno premaknili in kaj je tisto kar je še ostalo. Na kratko smo ponovili ključne poudarke minulih srečanj, soočil sem vas z nalogami, ki ste jih imeli v sklopu programa, pogledali smo aktivnosti in vaš napredek. V živo smo izvedli tudi anketo glede področij življenja.

Ker je naše zdravje vedno bolj na udaru ob vseh težkih vplivih okolja in stresu vsakodnevnega življenja smo se tokrat posvetili obvladovanju oksidativnega stresa, za katerega danes vse resne znanstvene študije kažejo, da je vzrok za veliko večino bolezni.

Oksidativni stres nastane, ko se ravnotežje med prooksidanti (molekule, ki povzročajo oksidacijo) in antioksidanti (molekule, ki preprečujejo oksidacijo) v organizmu poruši v korist prooksidantov. To neravnovesje lahko privede do poškodb celic in tkiv ter ima številne posledice na različne organske sisteme.

Predal sem vam tudi osnove fiziologije človeka.

Fiziologija je veja bioloških znanosti, ki se ukvarja s preučevanjem normalnih fizičnih in kemičnih procesov, ki se dogajajo v organizmih. Gre za znanstveno disciplino, ki proučuje delovanje celic, organov, sistemov in celotnih organizmov na ravni funkcionalnih procesov. Fiziologija se osredotoča na razumevanje, kako živa bitja ohranjajo notranje ravnotežje (homeostazo) in kako se prilagajajo spremembam v okolju.

Obe meditaciji v sklopu članstva sta bili tokrat namenjeni uspešni manifestaciji želja za leto 2024, tudi datum našega srečanja je padel na portal 11/1, ki velja za enega najmočnejših manifestacijskih portalov. Število 1 v numerologiji namreč simbolizira nove začetke, tokrat pa je bil v ozadju še lunin mlaj, ki je kreacijo novega lahko dodatno podprl.

97,00 € 87,30 €

16. srečanje, 14.12.2023

Na 16. srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo obdelovali zanimivo temo: obrambni mehanizmi.

Obrambni mehanizmi so nezavedni psihološki mehanizmi, ki zmanjšujejo anksioznost zaradi nesprejemljivih ali potencialno ogrožajočih zaznav. So psihološke strategije, ki jih avtomatično uporabi naša podzavest, da manipulira, zanika ali popači resničnost, da nas ubrani pred anksioznostjo in nesprejemljivimi vzgibi in da se ohranita shema jaza ali shema pomembnih drugih.

Lahko imajo zdrave ali nezdrave posledice, odvisno od okoliščin in pogostosti obrambnih mehanizmov. So tudi normalna sredstva soočanja z vsakodnevnimi problemi, zunanjimi grožnjami in s stresom, pretirana uporaba katerega koli obrambnega mehanizma ali uporaba nezrelih obramb, pa veljata za odklonski.

Funkcije obrambnih mehanizmov zajemajo ohranjanje integritete ega in čustvene uravnovešenosti, razreševanje čustvenih nesoglasij, preprečevanje vrivanja že potlačenih vsebin nazaj v zavest posameznika, preprečevanje ali popolno odstranjevanje anksioznosti, ohranjanje in hkrati povečevanje posameznikovega samospoštovanja, nadzorovanje vzgibov in/ali njihovo skrivno zadovoljevanje ter razvoj osebnostnih potez posameznika. Med najbolj zrele obrambne mehanizme sodijo humor, sublimacija, pričakovanje, altruizem in odrivanje, vendar je lahko tudi pretirana uporaba teh patološka.

V svojem dolgoletnem terapevtskem delu se dnevno srečujem s celo vrsto obrambnih mehanizmov pri ljudeh in jih zaznam že na daleč. Na našem srečanju smo predelali najpogostejše, tako boste res lažje pri sebi prepoznali kje se morda še sprenevedate, pretvarjate, bežite ali morda tlačite neprijetna čustva, ker vas je strah soočenja z globljo realnostjo v vašem življenju. Ozaveščanje, soočanje in na koncu preseganje teh mehanizmov na koncu osebo vodi v napredek in pristnejši stik s seboj.

Obe meditaciji v sklopu članstva sta bili tokrat namenjeni lažjemu ozaveščanju, soočanju in poglabljanju zavedanja oz. preseganju stare energije lažnega jaza in odpiranje novemu, Resničnemu jaz.

97,00 € 87,30 €

15. srečanje, 16.11.2023

Poudarek 15. srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je bil na čiščenju travm v odnosih in tudi na jasni komunikaciji, ki je ključ do lepih medsebojnih odnosov.

Z našo diplomirano medicinsko sestro Barbaro Jeriha pripravljava nove zanimive in resnične informacije, ki jih pri vašem osebnem zdravniku ne boste slišali. Rubrika Za zdravje je bila ponovno zanimiva.

Namen te rubrike je ozaveščanje in informiranje za celostni pogled na človeka in njegovo zdravje ter spodbujanje prevzemanja odgovornosti za lastno zdravje, ki pa seveda ni samo odsotnost simptomov.

Meditacije so bile tokrat namenjene čiščenju težavnih odnosov v vašem življenju. Običajno gre za najbližje s katerimi imamo karmično dušno povezavo (oče, mama, brat, sestra, partner, partnerka, otrok, prijatelj, sodelavec, itd.). Bilo je globoko, transformativno in osvobajajoče, kot vedno. 🙂

97,00 € 87,30 €

14. srečanje, 19.10.2023

Na 14. srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo ponovno šli v smer celostnega, holističnega zdravja za zdravo prizemljeno tuzemeljsko življenje.

Z našo diplomirano medicinsko sestro Barbaro Jeriha sva začela pripravljati nove zanimive in resnične informacije, ki jih pri vašem osebnem zdravniku ne boste slišali. Kaj je resnica o esencielnih hranilih, aminokislinah, vitaminih, mineralih, maščobah? Kaj torej jesti, da bomo zadostili potrebam telesa? Je vsaka hrana primerna za vsakega, ali ne?

Zatem se nam je pridružil poseben gost, g. Janez Hudovernk, univ. dipl. ing., ACC, licencirani inštruktor dihanja po programu Oxygen Advantage. Zadnjih 10 let vodi delavnice na temo učinkovitega upravljanja z osebno energijo. V letu 2017 je ta znanja nadgradil še z zelo pomembnim področjem – dihanjem.

K slovenski izdaji knjige Prednost kisika (Oxygen Advantage) je napisal predgovor in aktivno sodeloval pri pripravi prevoda.

Vodi delavnice na temo učinkovitega dihanja, ki so namenjene vsem, ki delajo pod pritiskom menedžerjem, podjetnikom, vrhunskim športnikom, skratka vsem, ki želijo aktivno 24/7 poskrbeti za svoje zdravje. Dihanje igra pomembnejšo vlogo, kot si mislimo.

Poleg tega je Janez aktiven tudi kot trener menedžmenta in prodaje. Vodi svetovalni podjetji Persolog danadria d.o.o. in Pro Acta d.o.o., in je licenčni partner podjetij Human Performance Institute, Persolog GmbH Stakeholders Centered Coaching. S svojim timom predava in svetuje številnim podjetjem v slovenskem in mednarodnem prostoru.

Poslovne in strokovne izkušnje na področju človekovega doseganja je nabiral pri delu z vrhunskimi prodajalci in menedžerji ter športniki tako v Sloveniji kot tudi v drugih državah Srednje Evrope.

Tokrat je bil poseben poudarek meditacije na zdravju, vzpostavitvi zdravega delovanja celic in celične membrane, ki je, kot vemo, po raziskovanjih priznanega celičnega biologa dr. Bruce H. Liptona zelo pomembna, saj preko membrane in celičnih receptorjev sprejemamo signale v samo celico, kar lahko na koncu rezultira tudi v spremembah epigenoma v jedru celice.

97,00 € 87,30 €

13. srečanje, 28.09.2023

Na 13. srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo imeli zanimivo tematiko holistične diagnostike z gostom, g. Borisom Maljevcem, ki je tudi moj sošolec na Quantum university za doktorat iz holistične/integrativne medicine. Z Borisom smo že dogovorjeni za sodelovanje, je naš partner in sodelavec, ki deluje pod našim okriljem za udeležence članstva.

Ker so bila minula srečanja namenjena višjim stanjem zavesti in morda za večino ljudi malo odzemljena smo se odločili, da se sedaj ponovno malo prizemljimo in usmerimo v stanje telesa, a seveda na bolj napreden, holističen način. Na srečanju sem na kratko tudi razložil ključne vidike na tem področju holistične medicine.

Meditacije so bile tokrat ponovno usmerjene bolj v zdravje na vseh nivojih s poudarkom na krepitvi optimalnega izločanja stresnih hormonov, nevrotransmiterjev in aktivaciji imunskega sistema.

97,00 € 87,30 €

12. srečanje, 24.08.2023

Na 12. srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo še dodatno poglobili teoretično in praktično znanje vseh stanj zavesti preko katerih potuje posameznik, ki se odloči za pot osvoboditve na vseh nivojih.

V meditaciji smo izvedli tretji del aktivacije višjih stanj zavesti in intuicije. Naučili smo se to prebuditi, kadarkoli in kjerkoli smo. 🙏

Ponovili in poglobili smo znanje razpredelnice duhovnega razvoja človeka po Kenu Wilberju in dr. Johnu Rowanu (osvobojena oseba od katere sem se imel milost učiti tudi osebno in je z iskrenim in poglobljenim delom na sebi dosegel najvišji nivo zavedanja). Poudarek tega srečanja je bil na intuiciji in subtilnem stanju zavesti. Pogledali smo tudi razlike med subtilnim in kavzalnim stanjem zavesti.

Ker nam je zadnjič zmanjkalo časa za razlago koncepta karme smo tokrat natančno razložili tudi to. Prav tako pa smo si ogledali nivoje Samadhija (stanje Samospoznanja oz. Enosti). V sanskrtu Samadhi namreč pomeni Eno z Bogom oz. Izvornim.

97,00 € 87,30 €

11. srečanje, 27.07.2023

Na 11. srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo poglobili teoretično in praktično znanje vseh stanj zavesti preko katerih potuje posameznik, ki se odloči za pot osvoboditve na vseh nivojih.

V meditaciji smo izvedli drugi del aktivacije višjih stanj zavesti in se jih naučili prebuditi, kadarkoli in kjerkoli smo. 🙏

Poglobili smo razpredelnico duhovnega razvoja človeka po Kenu Wilberju in dr. Johnu Rowanu (osvobojena oseba od katere sem se imel milost učiti tudi osebno in je z iskrenim in poglobljenim delom na sebi dosegel najvišji nivo zavedanja). Tokrat smo razložili 3 stopnje razmišljanja, ki so odvisne od tega na kateri stopnji zavedanja oseba je. Natančneje smo pogledali katere lastnosti ima oseba, ki se je že samo-aktualizirala. To pomeni, da je ta oseba sčistila veliko večino svoje “sence” in je na avtentičnem nivoju zavedanja.

Razložili smo tudi Wilberjeve štiri kvadrante, ki so zelo pomembni za globlje razumevanje vpetosti človeka v družbo in v Univerzum.

97,00 € 87,30 €

Deseto srečanje, 29.06.2023

Na desetem srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo teoretično in praktično spoznali vsa stanja zavesti preko katerih potuje posameznik, ki se odloči za pot osvoboditve na vseh nivojih.

V meditaciji smo se odprli na višja stanja zavesti in se jih naučili prebuditi, kadarkoli in kjerkoli smo. Izvedli smo prav posebno transformacijsko meditacijo za aktivacijo višjih stanj zavesti. 🙏

Kako si lahko torej takoj pomagamo ko smo morda jezni, prestrašeni, morda žalostni ali užaljeni?

Predelali smo razpredelnico duhovnega razvoja človeka po Kenu Wilberju in dr. Johnu Rowanu (osvobojena oseba od katere sem se imel milost učiti tudi osebno in je z iskrenim in poglobljenim delom na sebi dosegel najvišji nivo zavedanja).

Človek napreduje od mentalnega ega (še prej telesni in družinski Jaz), do avtentičnega nivoja zavesti, sledi subtilni in kavzalni nivo ter zaključuje z nedualnim nivojem. Stanja zavesti boste lahko ob vaši odprtosti, ponižnosti in hvaležnosti izkusili tudi preko meditacij. Takšne prave transpersonalne duhovne izkušnje vam za vedno odvzamejo precej drame uma, zato ste lahko bolj v stiku s samim seboj in precej hitreje napredujete po duhovni poti na realen in prizemljen način. 😀

Deseto srečanje vključuje 13 strani brošure Stopnje duhovnega razvoja in stanja zavesti – 1. del.

97,00 € 87,30 €

Deveto srečanje, 01.06.2023

Glavna tema devetega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je bila celostno oz. holistično zdravje – 2. del.

Kot vedno, smo poleg vsega ostalega izvedli prav posebno transformacijsko meditacijo za aktivacijo celostnega zdravja.

Z največjim veseljem objavljam, da smo tokrat gostili Človeka, ki je velikokrat omenjen v superlativih. Človeka, ki je bil v življenju deležen številnih (pre)izkušenj, katere je vedno zmogel preobraziti v vsesplošno korist. Človeka, ki je s svojimi dejanji, v okviru gibanja A❤️², dokazal ljubečo skrb do sočloveka, živali in naravo.

Neskončno sem hvaležen in obenem, priznam, tudi malce presenečen, da je Boris Vene sprejel moje vabilo in da se nam je pridružil na devetem srečanju.

Boris je bil v medijih pogosto omenjen kot ena največjih avtoritet na področju celostnega zdravja. Tokrat nam je zaupal svojo nedavno iniciacijo, ko mu je po mnenju zdravnikov morda preostalo le še nekaj dni življenja. Vendar ne bo govoril o “problemu”, temveč rešitvah, ki jih vsakdo lahko takoj uporabi za kreacijo vsestransko izpolnjujočega življenja.

Deveto srečanje vključuje deset strani brošure Holistično zdravje – 2. del.

Uro in pol dolg pogovor z Borisom Venetom iz devetega srečanja si lahko ogledate tukaj.

97,00 € 87,30 €

Osmo srečanje, 04.05.2023

Glavna tema osmega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je bila celostno oz. holistično zdravje – 1. del.

Kaj sploh je holistično zdravje?

Holistično zdravje je pristop k zdravju, ki obravnava človeka kot celoto, ne samo kot skupek posameznih telesnih simptomov. Gre za koncept, ki se osredotoča na povezavo med telesom, umom in duhom ter na vpliv okolja na celotno zdravje in blaginjo posameznika.

Pri holističnem zdravju se poskuša najti ravnovesje med različnimi vidiki življenja, kot so prehrana, telesna aktivnost, duhovnost, čustveno zdravje in okoljski dejavniki. Pomemben je tudi poudarek na preventivi in ohranjanju zdravja, ne le zdravljenju bolezni.

Holistični pristop se razlikuje od tradicionalne medicine, ki se osredotoča predvsem na zdravljenje specifičnih bolezni ali simptomov, ne pa na celostno zdravje posameznika. Holistični pristop k zdravju se vse bolj uveljavlja kot pomemben način izboljšanja in ohranjanja zdravja, saj obravnava človeka kot celoto ter se osredotoča na spodbujanje naravnih zdravilnih procesov v telesu.

Izvedli smo tudi novo transformacijsko meditacijo za aktivacijo celostnega zdravja.

Osmo srečanje vključuje devet strani brošure Holistično zdravje – 1. del.

97,00 € 87,30 €

Sedmo srečanje, 06.04.2023

Glavna tema sedmega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je Obilje vsega dobrega. Predlagamo, da se odprete na tisto področje življenja, kjer vam obilja primanjkuje. Predlogi so zdravje, ljubezen, lepi odnosi, finance.

Izvedli smo skupno manifestacijo iz kvantnega Enotnega polja in seveda tudi transformacijsko spletno meditacijo stanja Enosti Kreiranje obilja. Lepo in transformativno je bilo. 😍

Prvič se nam je v studiu pridružila tudi zunanja gostja, pesnica in umetnica Glorjana Veber. Morda se jo spomnite iz prve sezone oddaje Prebujeno Srce Slovenije. Za osvežitev spomina vam tukaj pripenjam povezavo do najine oddaje.

Doktorirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani na Interdisciplinarnem programu humanistike in družboslovja, smeri Literarne vede z doktorsko nalogo Poezija – element družbene spremembe.

V okviru teh dveh programov je deset let posvetila raziskovanju družbene spremembe z vidika slovenskega bralca oz. širše. Na podlagi kvantitativnih in kvalitativnih študij je raziskovala bralno recepcijo, recepcijsko estetiko in tudi teorijo bralčevega odziva iz več zornih kotov povprečnega Slovenca: njegove psihe, norm, vrednot, stališč, kako bere itd.

Glorjana nam je predstavila več o temi: Frekvence v besedah. Kot pravi pesnica, gre za zares genialne študije Rusov, Japoncev idr., kako torej z govorom vplivamo na svoje zdravje. In vse to je seveda že merljivo. O tem govori tudi znanost kvantne fizike. Vse to smo povezali z obiljem, torej obilje besed za zdravje. Veseli me, da se nam je v ANANDA studiu pridružila Glorjana Veber (več o gostji lahko preberete na njeni spletni strani).

Sedmo srečanje vključuje devet strani brošure Obilje vsega dobrega in frekvence v besedah z dr. Glorjano Veber.

97,00 € 87,30 €

Šesto srečanje, 09.03.2023

Glavna tema šestega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je znanstvena povezava možganov oz. uma in Srca. Z vsemi želim deliti zanimiv video o omenjeni povezavi svetovno znanega raziskovalnega HeartMath inštituta, ki že leta znanstveno dokazuje povezavo in pomembnost holističnega pogleda na naše Srce, ki je seveda precej več kot le fizična črpalka, ki poganja kri po žilah in nas ohranja pri življenju našega fizičnega telesa.

Naše Srce ima tudi svoj lasten intrinzični živčni sistem, ki pošilja signale v možgane še preden se določen dogodek zgodi. To je tisti stavek, ki ga večkrat izrečem, da Srce preprosto ve. Saj je povezano z Izvorno esenco. In to smo mi v samih temeljih zavedanja.

Na šestem srečanju članstva smo izvedli prav posebno meditacijo Povezava možganov in Srca, ki je nismo še nikoli. Aktivirali smo tudi pinealno žlezo, ki je izjemno pomembna za duhovni razvoj in doživljanje višjih stanj zavesti, kar je seveda namen našega programa. Močno in osvobajajoče je bilo. 🙏👌💜

Predal sem vam tudi ključne poudarke iz Pariza, kjer sem se učil dodatna znanja tudi od naprednega kognitivnega znanstvenika dr. Dispenze.

Šesto srečanje vključuje 22 strani brošure Povezava uma in srca v eno.

11 minutni izsek iz šestega srečanja z naslovom Ali naše misli prav zares kreirajo našo realnost si lahko ogledate tukaj.

97,00 € 87,30 €

Peto srečanje, 09.02.2023

Tema petega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je drugi del zanimive tematike iz četrtega srečanja. V terapijah vedno znova vidim, da je eden izmed ključnih problemov večine ljudi prav v neznanju pravega, pristnega in iskrenega komuniciranja in predvsem izražanja sebe.

Tema srečanja je torej jasnost, pristnost, iskrenost in sočutje v odnosih in komunikaciji – 2. del.

Verjetno ni posameznika na tem planetu, ki lahko reče, da v izražanju sebe obvlada vse in da mu odnosi ves čas 100% funkcionirajo … vedno je torej priložnost za izboljšave.

Na srečanju smo izvedli tudi transformacijsko spletno meditacijo na temo odnosov, komunikacije in izražanja z naslovom Pristno in iskreno izrazi Sebe, da boste lahko izpustili kar največ zavor, ki jih na tem področju življenja morda imate.

Peto srečanje vključuje 22 strani brošure Jasnost, pristnost, iskrenost in sočutje v odnosih in komunikaciji – 2. del.

Oglejte si dva brezplačna izseka iz petega srečanja:

97,00 € 87,30 €

Četrto srečanje, 12.01.2023

Tema četrtega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je še kako pomembna za kvaliteto vsakdanjega življenja. V terapijah vedno znova vidim, da je eden izmed ključnih problemov večine ljudi prav v neznanju pravega, pristnega in iskrenega komuniciranja in predvsem izražanja sebe.

Tema srečanja je torej jasnost, pristnost, iskrenost in sočutje v odnosih in komunikaciji, na katero smo tudi izpeljali ustrezno transformativno meditacijo stanja Enosti.

Verjetno ni posameznika na tem planetu, ki lahko reče, da v izražanju sebe obvlada vse in da mu odnosi ves čas 100% funkcionirajo … vedno je torej priložnost za izboljšave.

Četrto srečanje vključuje 13 strani brošure Jasnost, pristnost, iskrenost in sočutje v odnosih in komunikaciji.

Oglejte si dva brezplačna izseka iz četrtega srečanja:

97,00 € 87,30 €

Tretje srečanje, 08.12.2022

Na tretjem srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo slavili Življenje in obravnavali zanimive teme za samopomoč. Izpeljali smo transformativno meditacijo stanja Enosti Opuščanje starega in aktivacija novega za leto 2023.

Tretje srečanje vključuje 21 strani brošure Aktivacija ljubezni do sebe in slavljenje življenja.

10 minutni izsek iz tretjega srečanja z naslovom Sprememba na bolje je možna in je stvar izbire si lahko ogledate tukaj.

97,00 € 87,30 €

Drugo srečanje, 10.11.2022

Poudarek drugega srečanja članstva Osvobajanje od iluzij je bil na aktivaciji Ljubezni, nežnosti in sočutja do Sebe. V svojem vsakodnevnem terapevtskem delu se namreč pogosto srečujem z izzivi slabega odnosa do sebe, ki je v Resnici najpomembnejši odnos, ki definira kakšni bodo vsi naši odnosi z drugimi (starši, partnerstvo, prijateljstvo, sodelavci, avtoritete, …).

Tokrat smo v naši transformacijski meditaciji opuščali škodljive in omejujoče vzorce glede odnosa do sebe in prebujali Ljubečo skrb, ki je tista, ki nas zares zdravi na vseh ravneh – čustveni, mentalni, duhovni in fizični.

Drugo srečanje vključuje 21 strani brošure Aktivacija ljubezni do sebe in slavljenje življenja.

97,00 € 87,30 €

Prvo srečanje, 13.10.2022

Na prvem srečanju članstva Osvobajanje od iluzij smo predstavili potek programa, osnove dela na sebi, šest vplivov na zavest, navodila za stik z enotnim poljem zavesti, pomembna vprašanja, ki naj bi si jih zastavili vsak dan, dihalne vaje, tehniko samoempatije in še nekaj ostalih vaj. Prav tako smo izvedli transformacijsko meditacijo stanja Enosti z naslovom Rebirth (Ponovno rojstvo).

Prvo srečanje vključuje osem strani brošure Uvod in praktične naloge.

97,00 € 87,30 €