V soboto dne 12.10.2024 in v nedeljo 13.10.2024 se bo v Ljubljani odvijal

SEMINAR NENASILNE VERBALNE KOMUNIKACIJE

Se vam dogaja, da vas starši, partner ali otroci nikakor ne razumejo?

Se vam dogaja, da morate velikokrat povzdigniti glas in vas kljub temu bližnji ne razumejo?

Komuniciranje in izražanje je zelo pomembna socialna dejavnost ljudi, saj zbližuje ali oddaljuje dve živi bitji.

Seveda je to odvisno od načina, kako komuniciramo med seboj.

Ali se strinjate, da nas v šoli učili niso naučili, kako komunicirati?

Se mi je zdelo …

Kljub temu, da je besedno komuniciranje zares najbolj pogosta oblika komuniciranja in nas spremlja od trenutka, ko se rodimo, do trenutka, ko zapustimo svoje telo ….

… nas v šoli tega niso učili …

Seveda, popolnoma razumljivo je, da prihaja do trenj med otroki in starši, med partnerji, med sodelavci, vendar zaradi pomanjkanja znanja prihaja do grobega komuniciranja, ki prizadene vse nas, in teh dogodkov potem ne moremo pozabiti tudi mesece in leta.

Se strinjate, da ni vredno, da zaradi nepoznavanja veščin komunikacije prihaja do trajnih zamer, do razdrtih zakonov, do hudih prepirov s sestro, bratom, starši?

Me veseli!

Kaj pa lahko storimo, če nas ni nihče naučil srčne komunikacije?

Zaradi nasilne komunikacije se je prijateljica zatekla k drogam in seksu.

Stari prijatelj je razmišljal samo o seksu, alkoholu in dnevno pokadil 3 škatle cigaret.

Zakaj?

Prav ste ugotovili: Najbližji ju niso razumeli. Kadar so se videli, so po 10 minutah druženja vsi poznali njihovo zgodbo v radiju 100 metrov. Takšno življenje ni enostavno … In ne, niso krivi.

Na žalost, niso vedeli, kako rešiti težavo.

Na veliko srečo sem se zgodaj začel sam zelo izobraževati, ker sem imel podobne težave.

Partnerica me ni razumela. Velikokrat me je bolela glava. Bil sem popolnoma na tleh. Nisem vedel, kaj storiti. Zapadel sem v depresijo, težko depresijo.

Tisti kanček volje, ki je ostal v meni, mi je pravil, pojdi k zdravniku. In sem šel. Iskali so vzroke, zakaj me stalno boli glava. Verjetno že veste, da niso našli vzrokov. Izvid je sporočal, da sem popolnoma zdrav človek.

Imam srečo, da sem bil takrat dovolj pameten, da sem razmišljal s svojo glavo in vedel, da nisem popolnoma zdrav. Kljub mnenju zdravnikov.

Vzrok za težave se je seveda skrival v subtilnejših telesih (čustvenem in mentalnem).

Zato sem raziskoval, raziskoval in trpel. In končno je bil trud raziskovanja poplačan. Moja vztrajnost me je pripeljala tudi do dr. Rowana v London. Znanje, ki sem ga pridobil, me je vodilo naprej.

Imel sem več kot 600 individualnih seans terapije. Začel sem obiskovati triletno šolo za terapevte na Inštitutu transpersonalne psihologije v Ljubljani. Hodil sem tudi na druge seminarje po svetu. Med drugim sem spoznal tudi vodilnega celičnega biologa dr. Brucea H. Liptona.

Vložil sem ogromno energije in sredstev. Seveda sem poleg vsega tudi študiral medicino, ker me je pomoč ljudem zanimala že od malih nog. In danes lahko povem, da mi žal niti časa niti denarja, ki sem ju vložil v lastno zdravje in dvig nivoja zavedanja z znanjem, pridobljenem na seminarjih in delavnicah, in izkušnje na individualnih seansah psihoterapije.

Se vam to zdi smiselno?

Naj povem, da sem imel v življenju tudi težke preizkušnje.

Obstaja okoliščina, ki mi je skorajda onemogočila, da bi danes lahko opravljal svoje delo.

Ker sem bil zelo aktiven in sem rešitve problemov iskal tudi na drugih področjih, ne samo v alopatski medicini, so se nekega dne na fakulteti obrnili proti meni. Ravno sem pripravljal seminar osebne in duhovne rasti.

Skupina študentov, ki je bila zaverovana samo v svoj prav in so delovali samo iz mentala/uma/glave ter pozabljali na srce, me je prijavila dekanu.

Zaradi tega sem se moral zagovarjati pred dekanom in celotnim tridesetglavim učiteljskim zborom Medicinske fakultete v Ljubljani. Želeli so mi prepovedati, da bi opravljal zadnje tri izpite in torej ne bi mogel postati zdravnik.

Kaj pravite? Sem imel težko nalogo?

Drznil sem si govoriti resnico o celostnem načinu zdravljenja, ki je danes že dokazana z moderno znanostjo, a kljub temu so me želeli izključiti iz sistema.

Marsičesa seveda še ne vemo in ne znamo dokazati, kar pa ne pomeni, da to ne obstaja. Nič za to, moral sem iti skozi te izkušnje, ki so danes zame vredne diamantov.

Že takrat sem vedel, da se vse dogaja z dobrim razlogom. Da preizkusim svoje znanje.

Ker sem pridobil izkušnje nenasilne komunikacije, sem že takrat (od tega je že več kot desetletje) to veščino znal izkoristiti v svoj in njihov prid. Vsi smo se nekaj naučili. Meni pa so dovolili opravljati izpite.

Ko sem spoznal principe in tehnike nenasilne verbalne komunikacije, se mi je odprl čisto nov svet. Svet, ki ga dotlej nisem poznal.

Naučil sem se prepoznati svoje potrebe, kaj si zares globoko v sebi želim, in to ločiti od strategij (orodij), ki bi mi lahko (ali pa tudi ne) te potrebe zadovoljile.

Obstaja seveda več različnih strategij za zadovoljitev ene same temeljne človeške potrebe.

Potrebo po spoštovanju lahko na primer zadovoljimo z zaničevanjem drugih. Popolnoma zgrešena strategija!

Potrebo po spoštovanju lahko pridobimo tudi z »uglednim« delom ali pa z nakupom oblačil ugledne znamke.

Razumete, o čem govorim?

To so strategije, ki jih večina ljudi uporablja, da bi bili spoštovani, pogosto zato, ker tega ne najdejo v Sebi.

Ko v Sebi najdeš vse, se spoštuješ takega, kot si in strategije niso več potrebne.

KO NAJDEŠ VSE V SEBI, NE POTREBUJEŠ VEČ STRATEGIJ OZ. ORODIJ ZA ZADOVOLJEVANJE SVOJIH POTREB. IN TO JE ŽE DOKONČNA OSVOBODITEV.

Dr. Marshall Rosenberg, avtor metode nenasilne verbalne komunikacije, je sam razmišljal o tem, kaj je tisto, kar povzroči, da ljudje ostanemo v stiku s svojo pravo sočutno naravo, oz. kaj je tisto, kar povzroči, da se nekako ločimo od svoje prave sočutne narave in postanemo NASILNI.

Vzroke za to bomo spoznali na seminarju Nenasilna verbalna komunikacija.

Na seminarju se bomo naučili in spoznali:

 • osnove komunikacije in izražanja
 • hierarhijo potreb po Maslowu in osnove nenasilne komunikacije
 • razdiralni jezik
  • okrivljanje (ti si kriv)
  • etiketiranje (ti si sebičen, podivjan)
  • vrednotenje (ti si slab, jaz sem dober)
  • ocenjevanje
  • primerjanje
  • zahteve, ki vključujejo grožnjo in manipulacije
  • vsiljevanje svojega mnenja
 • proces nenasilne verbalne komunikacije:
  • opazovanje
  • občutke
  • potrebe
  • prošnjo
 • kako vemo, da smo v stiku s seboj in drugimi
 • načine, kako lahko slišimo sporočilo
 • empatično vživljanje in reflektiranje
 • sočutno povezanost s seboj
 • kako postopno preiti iz komunikacije »moram«, »moral bi«, »ne smem«, v komunikacijo »izberem, ker tako želim«
 • in še veliko več …

Vsaka točka je sama zase zelo pomembna.

Ko bomo vse točke povezali, vam bo jasno, da ste v svojem Srcu vedno bili in vedno boste popolnoma svobodni in srečni.

Olajšanje, ki ga boste doživeli, bo neizmerno.

Včasih je kamen v nas lahko zelo težek … in ko se odvali, postanemo lažji.

Vsi začutimo to, a še zmeraj tega ne moremo dokazati.

Skratka: Velik poudarek seminarja bo na praktičnih vajah v diadah, torej na postopnem prevzemanju odgovornosti za svojo lastno komunikacijo in na resnično osvobajajoči in empatični komunikaciji v vašem vsakdanjem življenju.

Ob delu na sebi in osvajanju tehnik, ki se jih bomo naučili, lahko postopno preidete iz nasilne komunikacije in razdiralnega jezika v nenasilno komunikacijo.

Življenje bo postalo prijetno tudi s partnerjem/partnerico ali starši in otroki. Pravzaprav bodo to vaši najljubši trenutki v življenju, ko boste svoj čas preživljali s svojimi najbližjimi.

Vem, da je to zdaj morda za vas nepredstavljivo. A verjemite mi, tudi sam sem izkusil ta proces.

Najlepši trenutki v življenju so tisti, ki jih preživljamo z najbližjimi.

Na žalost nam take trenutke zagreni razdiralna komunikacija.

A nismo sami krivi. Nihče nas tega ni naučil. V nasilni komunikaciji nihče ne more biti srečen.

Na seminar se prijavite že danes.

P.S. Na obiskani seminar nudim 100-odstotno garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da obiščete seminar in ne pridobite vrednosti zase, vam vrnem ves denar in vas odpeljem na pijačo.

Morda niste najbolje razumeli vseh izrazov, a naj vas pomirim. Ni vam jih potrebno poznati, kajti program je zastavljen tako, da ga lahko razume vsakdo (bodisi 5-letni otrok bodisi 90-letni dedek).

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov. Veliko bomo vadili praktično v parih in razreševali realne življenjske probleme.

Znanje, ki ga pridobite na seminarju, je neprecenljiva naložba v osebni razvoj in duhovni napredek. Tako lahko z vajo in vztrajnim učenjem uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri najrazličnejših boleznih, nesreči, nezadovoljstvu. Nadgradnja tega znanja pa je Šola za življenje Ananda.

Na seminarju prejmete tudi pisno gradivo v slovenščini in certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku!

Skratka: Na tem seminarju bomo razkrili malo znane tehnike, da življenje ne bo spolzelo mimo vas, ampak ga boste vzeli trdno v svoje roke.

Po tem seminarju boste jasno prepoznali, zakaj vam ne uspe tam, kjer si najbolj želite, in jasno vedeli, kaj storiti, da boste dosegli želene rezultate.

Dovolite si izpolniti hrepenenje svoje duše, da vas bo vodil občutek zadovoljstva in izpolnjenosti na vsakem koraku. Ko bo ta občutek kdaj minil, boste jasno vedeli, kaj storiti, da se znova povežete z neomejeno močjo svoje duše.

Naj vam povem, da že branje teh besed pomeni, da hrepenite po stiku s seboj oz. s svojim višjim Jazom. Veselim se, da vam predam znanje, ki vam bo pri tem v pomoč. Da se naše poti srečajo, vas loči le še nekaj klikov.

Podrobnosti in logistične informacije o seminarju

 Lokacija: Hram modrosti Sairama, Tbilisijska ulica 59, Ljubljana

 Datum in ura: Seminar bo v soboto 12. in v nedeljo 13.10.2024 od 10h do 19h.

 Seminar je nerezidenčni. Imeli bomo tudi kosilo v restavraciji v bližini.

 Cena kosila ni všteta v seminar. V ceno so všteti prigrizki, topli napitki in voda.

Investicija v vaše znanje in napredek:

E  369 € + DDV za vse, ki ste na seminarju prvič.

E  184,50 € + DDV za tiste, ki že imate Certifikat mojega osnovnega seminarja in želite osvežiti svoje znanje.

E  Če na seminar pripeljete še vsaj 2 prijatelja (ki nista dobila mojega osebnega povabila) se vam prizna 30% popust na ceno seminarja.

E  10% popust velja za študente, upokojence in starše samohranilce ter tiste, ki na seminar pripeljejo 1 prijatelja.

Popusti se ne seštevajo. Možno je tudi plačilo na dva obroka brez obresti.

Na seminar se prijavite najkasneje do četrtka, 10.10.2024. Število mest je omejeno.

Možnost prijave poteče čez:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem nas lahko pokličete, lahko se prijavite na individualno seanso transpersonalne psihoterapije ali vprašate, karkoli vas zanima. Glede seans psihoterapije smo trenutno zasedeni približno mesec dni vnaprej. Občasno se sprosti kakšen termin. Pišite nam na  ali pokličite na +386 (0)70 638 442 (asistentka Barbara) in preverite. 🙂

Moja zgodba

V gimnaziji so me mučili huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z menoj vse v najlepšem redu.

Potem sem se odločil, da bom odgovornost za svoje zdravje vzel v svoje roke. Redno sem začel vaditi transcendentalno meditacijo in zelo mi je pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije, se hitro zdravstveno okrepil in osebnostno ter duhovno napredoval.

Zavedal sem se, da se vzroki za moje zdravstvene težave skrivajo v meni in začel sem jih iskati prav tam. Tako sem precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost.

Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Treba je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari.

Medicino sem študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravil sem pripravništvo, nekaj časa delal na Onkološkem inštitutu, bil začasno zaposlen na obali in v Bolnišnici Sežana, nato pa opravljal specializacijo iz nefrologije v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Po dveh letih sem se ponovno poglobil vase in začutil, da pri delu v sistemu klasične medicine ne bom mogel uporabiti svojega polnega potenciala, zato sem se odločil prekiniti delo v UKC. Jeseni 2020 sem vpisal doktorat iz holistične in integrativne medicine na Kvantni univerzi (Quantum University) v ZDA, kjer bom dopolnil in nadgradil svoje znanje celostne medicine. Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav, sem razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Transpersonal Quantum Therapy® (TQT®), prej Theta MED Therapy®(TMT®). Pri tem sem upošteval najnovejša dognanja epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevroznanosti, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V enajstih letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij, različnih seminarjev in delavnic v Sloveniji in po svetu zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem sam opolnomočen. Spremenil sem številna omejujoča prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem in slušateljicam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni. In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje!

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za duhovni napredek. Vse je mogoče, v sebi imamo neomejene potenciale za srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh ravneh.

Če ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!

Dejan Jarič, dr. med., holistični zdravnik, transpersonalni psihoterapevt, ustanovitelj Šole za Življenje ANANDA, PhD kandidat holistične in integrativne medicine, predavatelj in trener za osebni in duhovni razvoj

»Sanjski odnosi: Mit ali resničnost? Pristno in iskreno izražanje v odnosih kot preventiva pred boleznimi ...«

Pred leti so bili moji odnosi res katastrofalni. Bil sem neizpolnjen v partnerskem odnosu, da ne govorim o odnosih s starši ali celo odnosih v službi.

V gimnaziji me je mučila huda depresija, ob tem pa močni glavoboli. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z mano vse v najlepšem redu.

Potem sem se odločil, da odgovornost za svoje zdravje vzamem v svoje roke.

Redno sem začel vaditi transcendentalno meditacijo in to mi je zelo pomagalo.

Pozneje sem obiskoval individualne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije, se hitro zdravstveno okrepil in osebnostno ter duhovno napredoval.

Tudi moji odnosi so se izboljšali. Postal sem bolj avtentičen, pristen in iskren.

Na prvo mesto sem začel postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave.

Prehod ni bil tako preprost. Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Potrebno je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari.

Imate tudi vi težave z nekonstruktivnimi odnosi, ste že kdaj bili žrtev pritiskov (mobinga) v službi, kot sem bil sam, pa se niste znali na sočuten način postaviti zase in vzpostaviti normalne človeške komunikacije?

Se morda spopadate z depresijo, kot sem se pred leti sam, ste brez volje do življenja in ne vidite več smisla?

Se večino časa počutite nerazumljeni, neslišani in nepomembni za starše in partnerja/partnerico ali otroke?

Če je bil vaš ISKREN odgovor vsaj na eno vprašanje DA, potem vem, s čim se soočate, ker sem enako težavo izkusil tudi sam, in to so bili najtežji časi mojega življenja.

Zaradi neizražanja in tlačenja svojih samorušilnih čustev, kot so jeza, zamera, žalost, nesprejemanje samega sebe sem že v gimnaziji doživel tri epizode hude depresije, bilo je res tako hudo, da mi ni bilo več živeti.

Takrat mi je zelo pomagala izjemno učinkovita in znanstveno dokazana (preko 600 kliničnih uradnih znanstvenih študij) metoda transcendentalne meditacije (TM), ki jo še vedno redno vadim že več kot 20 let.

Sam sem z ogromno izkušnjami dela na sebi in pridobljenim medicinskim znanjem razvil izjemno učinkovito metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Theta MED Therapy® (TMT®), pri čemer sem upošteval najnovejša odkritja epigenetike, kvantne fizike, klasične zahodne medicine, nevrobiologije, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

Pri svojem delu torej vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem opolnomočen sam. Spremenil sem številna omejujoča prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem/icam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije.

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za življenjski polet v svojem življenju.

Vse je mogoče, v sebi imamo neomejen potencial za srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh nivojih, tudi v medsebojnih odnosih.

Resnično nam ni potrebno trpeti in se mučiti v življenju.

Če ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko zagotovo spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!

Prisrčno vabljeni, da se mi pridružite na poti življenja iz Srca!

Pričevanja

Anja Špindler

Dragi Dejan, moj učitelj za Življenje,

minevajo tri leta in več, odkar sem se, zlomljena pod težo življenjskih preizkušenj, odločila, da se podam na novo pot, slišala glas duše, da to ni vse, po kar sem se podala na ta svet… Prepustila sem se toku in dobesedno pritisnila na Google… potrebujem pomoč, kako umiriti um… Dobila sem točno pravega učitelja. To si bil ti, Dejan, navkljub pomislekom, ah ta je pa premlad 😃😃🙏 … Vendar ne, glas duše je bil. .. ja, to je to!

Potem se je začelo moje šolanje, dobesedno šola Življenja… Predano sem obiskovala 1. razred, zatem 2., 3. Vsi ti transformacijski seminarji, da o terapijah pri tebi ne govorim … kakšne preobrazbe… kako je bilo težko in hkrati osvobajajoče… Postajam nov človek… pokopala sem staro sebe… radostna, vesela, v notranjem miru živim življenje, ki to sem – Ljubezen. ❤️ Hvaležna sem, Dejan, da si mi stal ob strani … vsa ta leta najinega sodelovanja.. tudi ob najtežjih trenutkih si mi dal sočutno podporo, da sem zmogla.

Hvaležna, da sem delček tvojih kreacij. In vse kar delaš za človeštvo … Vse, kar je zdaj pred vrati, šolanje za psihoterapevte oz. Šola za Življenje, Online skupinske terapije… vsi seminarji. .. so Milost za vse, ki jih bo poklicalo, da gredo na pot, na katero sem se podala sama, in to je pot domov. ❤️ Od koder smo prišli, vsi Mi, zato pogumno… OD-ločitev je Ključ, ni naključij…

Hvala Dejan, iz Srca, da si ❤️ in ti je mar…

Sem v radostnem pričakovanju vseh tvojih Kreacij.

Barbara Jeriha

Težko je opisati vso barvitost dogodkov, spoznanj in preobratov, ki so se zgodili med procesom šolanja. Odprli so se mi deli sveta, prej kot pozabljeni in življenje ni več enako. Pristnost in pestrost doživljanja, dovoljenje, da smo, kar smo in tisto brezpogojno sočutje, ki sploh omogoča napredek in moč za nove začetke. To dobiš. Je tisto, kar poboža dušo, da lahko izjoka in zadiha bolj svobodno. Začneš hoditi po poteh, po katerih prej nisi, srečuješ novega sebe, vidiš razsežnost mogočega, kar prej ni bilo v dometu misli.

Ko enkrat vidiš in izkusiš, kaj vse si bitje Človek, to šokira do temeljev. Skozi tako šolanje ne moreš ostati enak. Pusti odtis ljubezni.

Enostavno lažje ostaneš bolj pri Sebi in potem greš tudi lažje preko Sebe.

Kakorkoli obrnem, je vredno poti. 🙏🥰🕊💖🤗

Lea Kunstelj

Dejan HVALEŽEN IZVORNI VSEMOGOČNI ENERGIJI, da me je povezala z Vami…in moji situaciji, da sem začel iskati in želel rešiti sebe. Trenutno sem vas spremljal iz drugega konca našega prečudovitega planeta in pošiljam celotni skupini en hvaležno PREČUDOVIT pozdrav iz Cube. Sicer po posnetku…(v živo ni šlo)…pravkar❤️ in še vedno poln vtisov. Hvaležen, da sem vas lahko spremljal in doživel popolno otroško RADOST IN IGRIVOST, takšno, kot sem jo nekoč že čutil in poznal.

Tomaž

Seminarji pri Dejanu so edinstveni in posebna doživetja, ki te počasi korak za korakom peljejo nazaj k sebi. Individualno delo je tudi priporočljivo, saj vemo, kakšen vpliv ima na nas podzavest in zato delo na omejujočih prepričanjih, vzorcih. Korak za korakom v svojem ritmu, koščki sestavljanke dobivajo obliko. Prepleta se človeku prijazen pristop, terapevtsko skozi sočutje, milino, nežnost in doživljanje sebe in drugih na več nivojih in telesih, enostavno za doživeti. 😇 Izkušanje različnih stanj zavesti in prenos tega izkušanja v vsak dan, v zavedanje, da si več, kot misliš, da si. Zanimiv je preplet in ples moderne znanosti in preprostih resnic, ki jih že od nekdaj poznamo, a smo nanje le malo pozabili. Samo ta trenutek je. Spomini se vračajo, košček za koščkom in postajaš vse manj odvisen od zunanjih dogodkov in drugih ljudi, tudi od vloge žrtve. Od znotraj gradiš navzven. Vsem najbližjim sem osebno priporočila obisk seminarjev in tudi individualno delo na sebi.

Hvaležna tebi, Dejan. 🙏🦋🙏

Nina Šetina

Hej 🙂 Počutim se blaženo, prerojeno, vsak dan se mi dogajajo čudeži, ki jih vidim jasno, tukaj in zdaj in me kličejo in spodbujajo k novim izzivom, in to tistim, ki so bili še pred kratkim misija nemogoče ali pa so mi jemali veliko energije in so sedaj izgubili tisto težo in naboj negativnih emocij, prepričanj, ustrahovanj in slabe vesti. Rodila se je nova zavest, spontanost in intuicija sta se zlili z umom v čudovito harmonijo, ki se z vsakim dnem utrjuje in raste. Bivanje je postalo prijetno, lahkotno, zavestno, osmišljeno, koščki v mozaiku dobivajo obrise nečesa novega ….pustila se bom presenetiti, kaj mi bo življenje prineslo in že se veselim novih izzivov. Poglobilo se je zaupanje v življenje, moj dan se začne in konča z globoko hvaležnostjo vsem, ki mi stojite ob strani, ki ste zaupali vame, me spremljate in ste me bodrili na tej razburkani, viharni poti odkrivanja in čiščenja navlake, ki se je v notranjosti kopičila in nalagala leta.

Hvala iz srca vsem. Globoka hvaležnost mojemu učitelju Dejanu Jariču. 🙏🙏💜✨

P.S. preobrat in zasuk se zgodi, ko dosežeš dno in obupaš nad vsem, kar ti je bilo do sedaj znanega. 😆

Maja Shrestha Šoško, dr. med., spec. Oftalmologije

Dejan, čas brez besed teče mimo nas, spomini pa ostajajo barvito živi in se sestavljajo v krasen mozaik življenja. ☀️ Na ustvarjanje čudovitih trenutkov, ki jih boš z veseljem obujal znova in znova. Vse najboljše za tvoj rojstni dan. 😉❤️

Dane

Zdravo Dejan 😇

Takih seminarjev bi si želela. Bilo je tako veličastno, brez iluzij, brez zakaj, kako? Ampak samo Sem bila…💕. Toliko milosti sem prejela in veliko spoznanj o SEBI in o BOGU. Spomini, trenutki, ki se ti vtisnejo v Svetem prostoru v SRCU.

Neponovljivo……

Hvala, ker si v zgodbi svojega življenja. 🙏❤️🙏

Topel objem mojega SRCA. 😇🙏❤️⚘

Olga

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Seminar je v celoti in izključno izobraževalne narave in spodbuja vse udeležence k nadaljnim samostojnim raziskavam za specifične težave. Nobena informacija, ki jo boste prejeli ni namenjena postavljanju diagnoze, terapije ali nadomeščanju zdravniškega nasveta oz. pregleda. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave se o tem najprej posvetujte s svojim zdravnikom!

Vaša odgovornost je koliko boste od samega programa odnesli. Sam sem za delo na sebi in poglabljanje vase investiral veliko svojega časa in tudi finančnih sredstev.