Transpersonalna psihoterapija - Transpersonal Quantum Therapy (TQT®)

dejan-jaric-ananda-centerSte se znašli na prelomnici v vašem življenju in želite strokovno in profesionalno pomoč izkušenega in priznanega terapevta? Dovolite, da vam pomagam na vaši poti. 💜

Profesionalne seanse z ljudmi, ki se name obrnejo po strokovno pomoč z Ljubeznijo in predanostjo izvajam že od leta 2008, imam torej preko 16 let izkušenj, pridobljenih pri več tisoč urah individualnih in skupinskih terapij, pri vodenju več kot 250 seminarjev in delavnic. Pri svojem delu beležim lepe uspehe, če so se le osebe, ki pridejo k meni po pomoč pripravljene soočati s seboj in svojimi podzavestnimi omejitvami.

Nahajamo se v prelomnem letu 2024, ki je leto brutalne iskrenosti, najprej seveda do samega Sebe. Energije na našem ljubem planetu Zemlja so vedno bolj postavljene tako, da je vedno težje bežati od sebe in svoje bolečine, ampak se je potrebno z njo verjetno bolj kot kdajkoli prej soočiti in ugotoviti vse navidezne koristi določenih stanj ter to tudi dokončno izpustiti.

Kot vedno rad rečem, kaj je tisto, kar potrebujemo za pravi napredek v Življenju?

  1. Iskrenost do sebe
  2. Pogum in
  3. Od-ločitev, da se torej zares iz celega Srca ODLOČIMO za drugačno in bolj izpolnjeno Življenje.

Ko pa se enkrat že odločimo za spremembo, pa naj se odločimo za individualne terapije, coachinge, seminarje, delavnice ali (kar je najbolje) za kombinacijo vseh pristopov, poteka vsak napredek vedno preko treh faz, ki so:

  1. OZAVEŠČANJE
  2. SOOČANJE
  3. POGLABLJANJE REALNOSTI ali ZAVEDANJA.

Več o teh fazah napredka teoretično in izkustveno seveda že poznate vsi, ki z mano pobližje sodelujete. Nekateri pa boste lahko vsa znanja in informacije še globlje absorbirali, seveda, ko se boste za to iz Srca odločili. Čutite, da je že prišel ta čas, pa imate morda strahove, dileme, dvome ali je tak pristop primeren za vas? Dovolite, da vam pomagamo s podpornim in sočutnim pogovorom z mojo asistentko Barbaro Jeriha, dipl.m.s. Pokličete jo lahko vsak delovnik med 10h in 12h, oz. pošljite SMS sporočilo na 070 638 442 in se uskladite za datum in uro pogovora.

Vsa pričevanja zadovoljnih klientov in klientk najdete tukaj.

Dr. John Rowan

Na izobraževanju s svetovno priznanim transpersonalnim psihoterapevtom dr. John Rowanom iz Londona, osvobojena oseba od katere sem se imel milost osebno učiti o naprednih metodah in pristopih transpersonalne psihoterapije.

Transpersonal Quantum Therapy (TQT®), prej Theta MED® therapy je metoda medicinsko-psihološke interakcije med svetovalcem in svetovancem, ki v območju polja enotne zavesti dostopa do najglobljih vzrokov naših težav in tako odpravlja ovire, ki nam preprečujejo, da bi bili duševno in telesno zdravi, da bi v polnosti razvili vse svoje potenciale in prepoznali svoje poslanstvo. Ko se odpremo vodenju v enotno polje zavesti, se postopno, včasih pa tudi hipno, »čudežno« odpremo toku življenjske energije in se tako opolnomočimo.

V vsakem primeru je s to metodo napredek izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Kot je dokazal znameniti ameriški celični biolog, profesor dr. Bruce H. Lipton (ki sem ga imel milost osebno spoznati), je vzrok za 95 odstotkov vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstva negativna percepcija z omejujočimi programiranimi podzavestnimi prepričanji in čustvenimi stanji.

Ravno preseganju omejujočih podzavestnih mehanizmov, ki nas zelo ovirajo, je namenjen celoten proces rednega obiskovanja seans kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije.

S pomočjo Class II theta stanja zavesti in stika z enotnim poljem zavesti, katerega obstoj je znanstveno dokazan s kvantno fiziko, lahko vsakomur (v skladu s posameznikovo svobodno voljo seveda) v trenutku zamenjamo kakršnakoli negativna prepričanja in čustva, ki so dejanski vzrok večine bolezni in neizpolnjenosti v življenju, kar danes dokazujejo moderne znanosti, kot so epigenetika, kvantna fizika, nevrobiologija, kognitivna nevroznanost, nevropsihoimunologija, holistična medicina itn. Sprememba percepcije je lahko takojšnja. Tudi sam imam pri svojem delu s klienti zelo dobre izkušnje, sploh če so se pripravljeni tudi sami angažirati in spoprijeti s svojimi težavami (preberite mnenja mojih klientk in klientov tukaj).

Vam je torej dovolj življenja iz dneva v dan? Dovolj vedno istih problemov, ki se ponavljajo iz leta v leto? Bi radi izboljšali svoje odnose – partnerske, družinske, poslovne – in imeli več obilja na vseh področjih vašega življenja?

Prijavite se na uvodni brezplačni pogovor z mojo asistentko Barbaro Jeriha, dipl.m.s., kliknite tu in napišite vašo telefonsko številko in elektronski naslov, da vas lahko kontaktiramo.

Redno obiskovanje seans transpersonalne psihoterapije vam bo načrtno rušilo iluzije (omejujoče vzorce, privzeta stališča, koncepte, zaobljube), ki ste jih sprejeli v tem ali v prejšnjih življenjih. Postopno, realno in prizemljeno boste lahko osebnostno in tudi duhovno napredovali v svojem življenju s ciljno orientiranim delom.

Namen seans je torej razrešitev lastnih senc, dvomov, skrbi, strahov, omejujočih vzorcev, konceptov in zaobljub, pa tudi dvig zavedanja vsaj na avtentični jaz (po Kenu Wilberju).

Seanse vodim etično in sočutno na podlagi mojih dolgoletnih terapevtskih izkušenj, pridobljenih pri seansah transpersonalne psihoterapije in pri vodenju različnih delavnic, seminarjev ter skupinskih terapij. Zavedam se, da le redno in poglobljeno delo na sebi prinaša trajne rezultate v življenju; postopen, realen razvoj zavesti in aktivacijo vseh prirojenih potencialov, skritih v posamezniku.

Vse to je treba doseči na etičen, sočuten, prizemljen in spoštljiv način, ki je temelj mojega odnosa s klienti in klientkami. Spoštujem svoj etični kodeks, ki ga vsakemu novemu tudi na začetku predstavimo.

Vas zanima več informacij o samem pristopu v terapiji in kako poteka posamezna seansa?

Seanse potekajo lahko v živo v prostorih Ananda Holističnega Centra v Ljubljani, lahko pa tudi preko spleta (ZOOM, WhatsApp, Viber, Skype) ali preko telefona. Vsaj za prvič je dobro, da oseba pride v živo, če je le mogoče, da se lahko osebno spoznava in bolj začutiva. Nato lahko seanse potekajo tudi na daljavo, kar je enako učinkovito tudi glede drugega dela, ki zajema čiščenje ozaveščenih vzorcev preko povezave s kvantnim Enotnim poljem. Sama seansa vedno poteka preko treh faz, in sicer ozaveščanja, soočanja in poglabljanja zavedanja glede omejujočih vzorcev, konceptov, stališč in zaobljub, ki jih imamo globoko v našem nezavednem umu.

V procesu uporabljam preverjene in najučinkovitejše pristope iz treh vej psihologije (kognitivne, humanistične in transpersonalne). Poudarek dela v seansi je na preseganju škodljivih vzorcev in čustev, elementi humanistične psihoterapije se kažejo v postavitvi osebe v sam center življenja, podpora izražanju njene svobodne volje, nežnost, toplina, razumevanje in tudi poudarek na eksistenčni komponenti življenja oz. realna prizemljenost. Elementi transpersonalne psihologije so sama krona metode TQT® in nudijo možnost obravnavanja osebe tudi kot duhovnega bitja z možnostjo ozaveščanja in uporabe transpersonalnih oz. absolutnih stanj zavesti. Terapevt se v seansah fokusira na Zavest, na tisti popolni, absolutni potencial, kar oseba kljub trenutnim težavam in poistovetenjem v samih temeljih zavedanja v Resnici je. V seansah je torej vsaka oseba obravnavana izrazito pozitivno, toplo, sočutno z zavedanjem neomejenega potenciala vsakega posameznika.

Ko so prve tri faze uspešno zaključene sledi drugi del seanse, ki zajema čiščenje vseh mentalno-čustvenih vzrokov za težave preko povezave terapevta s kvantnim Enotnim poljem. V procesu se klient/klientka le sprosti, ima zaprte oči in samodejne zdrsne v sproščeno »theta« stanje možganskega valovanja (frekvence 4-6 Hz), gre za stanje podobno hipnozi, saj lahko v tem stanju lažje reprogramiramo nezavedni um in dosežemo v terapevtskem procesu tudi precej boljše rezultate od pogovornih psihoterapij. V »theta« stanju smo bili tudi kot otroci do približno sedmega leta starosti in smo takrat vse dogodke, besede, dejanja drugih prevzeli nase in tako doživeli določene travme s katerimi smo se nato poistovetili. Če tekom življenja na tem ne bi delali, bi torej lahko celo življenje živeli na podlagi nezavednih travm iz otroštva. Na nas kot čisto zavest pa seveda vplivajo tudi transgeneracijski vplivi prednikov, karmični vplivi in kolektivno nezavedno ter vplivi okolja in drugih oseb. Vse te vplive v psihoterapevtskem procesu s klientom/klientko uspešno presegamo.

Po vsaki seansi se nato oseba počuti lažjo, kot da je stara teža odpadla, dobi nazaj ogromno izgubljene energije, posledica čiščenja nezavednih blokad pa je tudi blaženost ali »ananda« v sanskrtu. 😊

Vsak klient/klientka, ki se obrne k meni po pomoč je deležen/deležna enake obravnave ne glede na spol, vero, raso ali kakršno koli drugo pripadnost.

Dolžina terapevtskega procesa je odvisna od težav posameznika in ciljev na katerih želi delati. Ponavadi postavimo termine tedensko za nekaj mesecev v naprej in se nato sproti odločamo o nadaljevanju glede na cilje in rezultate.

Odločitev za spremembo je svobodna izbira posameznika.

V seansah TQT ® sta povsem svobodna oba, klient in terapevt. Terapevt ne projicira na klienta neke svoje kalupe (kot je to počel npr. Freud) in klienta ne ukaluplja v neke okorne in toge definicije in diagnoze. V seansah TQT® se klienta/klientko obravnava na podlagi njegovega/njenega popolnega potenciala, njegove/njene neomejene in absolutno svobodne zavesti; na podlagi tega, torej, kar oseba prav zares v dokončnem smislu je. Morda ima trenutno neke težave, kar pa ne pomeni, da je tudi on/ona v svojem bistvu slaba in težavna.

Tak pristop omogoča zelo hiter napredek in prinaša v sam odnos terapevt-klient svežino, lahkotnost in neobremenjenost.

V Ananda Holističnem Centru verjamemo, da je vsak posameznik edinstven in poseben. Ponujamo vam strokovno in sočutno podporo na vaši poti k bolj polnemu in zadovoljnemu življenju. Naši pristopi temeljijo na najsodobnejših psihoterapevtskih metodah, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam in ciljem.

Želite še več informacij pred odločitvijo za terapevtski proces? Pokličite asistentko Barbaro Jeriha, dipl.m.s. na 070 638 442 za uvodni brezplačni pogovor in verjamem, da se kmalu osebno spoznava.

Več o moji zgodbi preberite tukaj.

Z Ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dejan Jarič, dr. med., holistični zdravnik, transpersonalni psihoterapevt, ustanovitelj Šole za Življenje ANANDA, PhD kandidat holistične in integrativne medicine, predavatelj in trener za osebni in duhovni razvoj

Pošljite nam sporočilo preko spodnjega obrazca

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.