Pričevanja

Anja Špindler

Erik

Dragi Dejan, moj učitelj za Življenje,

minevajo tri leta in več, odkar sem se, zlomljena pod težo življenjskih preizkušenj, odločila, da se podam na novo pot, slišala glas duše, da to ni vse, po kar sem se podala na ta svet… Prepustila sem se toku in dobesedno pritisnila na Google… potrebujem pomoč, kako umiriti um… Dobila sem točno pravega učitelja. To si bil ti, Dejan, navkljub pomislekom, ah ta je pa premlad 😃😃🙏 … Vendar ne, glas duše je bil. .. ja, to je to!

Potem se je začelo moje šolanje, dobesedno šola Življenja… Predano sem obiskovala 1. razred, zatem 2., 3. Vsi ti transformacijski seminarji, da o terapijah pri tebi ne govorim … kakšne preobrazbe… kako je bilo težko in hkrati osvobajajoče… Postajam nov človek… pokopala sem staro sebe… radostna, vesela, v notranjem miru živim življenje, ki to sem – Ljubezen. ❤️ Hvaležna sem, Dejan, da si mi stal ob strani … vsa ta leta najinega sodelovanja.. tudi ob najtežjih trenutkih si mi dal sočutno podporo, da sem zmogla.

Hvaležna, da sem delček tvojih kreacij. In vse kar delaš za človeštvo … Vse, kar je zdaj pred vrati, šolanje za psihoterapevte oz. Šola za Življenje, Online skupinske terapije… vsi seminarji. .. so Milost za vse, ki jih bo poklicalo, da gredo na pot, na katero sem se podala sama, in to je pot domov. ❤️ Od koder smo prišli, vsi Mi, zato pogumno… OD-ločitev je Ključ, ni naključij…

Hvala Dejan, iz Srca, da si ❤️ in ti je mar…

Sem v radostnem pričakovanju vseh tvojih Kreacij.

Objem ❤️

Barbara Jeriha

Težko je opisati vso barvitost dogodkov, spoznanj in preobratov, ki so se zgodili med procesom šolanja. Odprli so se mi deli sveta, prej kot pozabljeni in življenje ni več enako. Pristnost in pestrost doživljanja, dovoljenje, da smo, kar smo in tisto brezpogojno sočutje, ki sploh omogoča napredek in moč za nove začetke. To dobiš. Je tisto, kar poboža dušo, da lahko izjoka in zadiha bolj svobodno. Začneš hoditi po poteh, po katerih prej nisi, srečuješ novega sebe, vidiš razsežnost mogočega, kar prej ni bilo v dometu misli.

Ko enkrat vidiš in izkusiš, kaj vse si bitje Človek, to šokira do temeljev. Skozi tako šolanje ne moreš ostati enak. Pusti odtis ljubezni.

Enostavno lažje ostaneš bolj pri Sebi in potem greš tudi lažje preko Sebe.

Kakorkoli obrnem, je vredno poti. 🙏🥰🕊💖🤗

Lea Kunstelj

Dejan HVALEŽEN IZVORNI VSEMOGOČNI ENERGIJI, da me je povezala z Vami…in moji situaciji, da sem začel iskati in želel rešiti sebe. Trenutno sem vas spremljal iz drugega konca našega prečudovitega planeta in pošiljam celotni skupini en hvaležno PREČUDOVIT pozdrav iz Cube. Sicer po posnetku…(v živo ni šlo)…pravkar❤️ in še vedno poln vtisov. Hvaležen, da sem vas lahko spremljal in doživel popolno otroško RADOST IN IGRIVOST, takšno, kot sem jo nekoč že čutil in poznal.

Tomaž

Moje izkušnje in doživetja duhovnega razvoja

Pred leti sem doživela težko življenjsko izkušnjo. Življenje me je zlomilo, izgubila sem smisel življenja, vprašanj veliko, odgovorov malo. Leta sem bežala od svoje bolečine, bežala pred samo seboj. Poskušala vsako možnost, rešitev, religija, duhovnost, dogme, lažna upanja. Zakopala sem se v delo in dejavnosti, samo premikati se naprej – NE USTAVITI SE. Tista samota, nemir je trkala na moja vrata. Slišala sem jok v sanjah, solze so preplavile moje telo. Začutila sem klic k spremembi. In to je, da začnem živeti svoje življenje v polnosti in miru. Kdo sem, od kod prihajam in kam grem, sem se spraševala? Namreč vsa leta sem se razdajala za druge, delala, kakor so drugi rekli, se prilagajala, vedno bila tiho. Mislila sem, kako sem dobra, kako me imajo radi. A v sebi nisem bila srečna, saj sem srečo in ljubezen iskala zunaj sebe. Moje življenje je bilo življenje drugih, a se tega nisem zavedala.

In vse se je zgodilo z namenom. V nemiru in svoji nemoči sem zasledila oddajo PREBUJENO SRCE SLOVENIJE dr. Dejana Jariča (aha, klik moram prebuditi sebe in srce). In tako me je pot peljala naprej. Udeležila sem se OSNOVNEGA THETA MED seminarja, nato brez razmišljanja še NADALJEVALNI SEMINAR THETA MED. Tako se je začel moj duhovni razvoj, delo na sebi. Da imam v sebi veliko potencialov. In vse je že v meni, jaz odločam kaj in na kakšen način bom vse to živela.

Vsi seminarji, ŠOLA ZA ŽIVLJENJE ANANDA in terapije so mi odprli globlji, nov, lepši pogled na svet in življenje. In vse to, kar se mi je zgodilo, je imelo višji smisel in je le priložnost, da se dvignem višje. Začela sem se zavedati, kaj se dogaja, se tudi soočati in poglabljati v resničnost. Osvobodila sem se od vseh travm iz otroštva, dram, iluzij, preteklih dejanj. Prav to me je vleklo v temne sence. Osvoboditev me je dvignila v višje stanje zavesti. Začela sem živeti SEBE, ceniti svoje življenje, tudi postavljati meje, moja podoba je bila bolj samozavestna.
Moje življenje se je spremenilo na bolje, boljši odnosi z ljudmi, sodelavci, družino. Sedaj živim v polnosti, da sem to, kar sem in da zaobjamem z ljubeznijo tudi svojo nepopolnost. Pomirjena z življenjem.

NI BILO LAHKO, RES NE, A JE BILO VREDNO.
–LA VITA E BELLA– (prevod: Življenje je lepo.)

Hvala tebi Dejan kar delaš, še več pa to kar SI, ČISTA KRISTUSOVA ZAVEST, vedno in za vedno.

Prijazen in ljubezniv pozdrav,

Olga Hofbauer

Dragi Dejan, naj bo vsak dan, ne samo današnji še bolj radostno, globlje, zabavno, hvaležno, iskrivo in igrivo izkušanje in raziskovanje vsega kar si! In za vse to kar si, moj res globok poklon in neizmerna hvaležnost! 😇🥰💞 Počaščena sem, da si del moje poti 💞🥰🙏 Lepo praznovanje še naprej… 🎂🎉🥂

Katja Telič

Ljubi Dejan,

iz srca hvala. Bilo je tako zelo lepo, osvobajajoce in globoko zdravilno na vseh nivojih … Po 10 mesecni odsotnosti, v katero me je poklicala moja duša, sem se počutila kot Doma po dolgi odsotnosti – globoka zahvala tebi, Barbari in Vesni 🙏❤️🙏

V času svoje odsotnosti sem dojela, kako je pomembno, da smo v svojem telesu doma in da se v njem pocutimo varno. Nase Telo je Tempelj naše Duše – Sveti kraj, v katerem prebivamo v tem materialnem svetu. To tako lepo ubesedi dr. W. W. Dyer – 💞 “Začnimo se opazovati, kot da smo duša, ki ima telo, in ne kot telo, ki ima dušo” … 💞

Vedno bolj čutim, kako je pomembno, da smo ves čas globoko povezani z vsemi svojimi telesi 💞, da (ob)čutimo Sami Sebe in da (tudi) svojemu materialnemu telesu ves cas poklanjamo svojo ljubečo pozornost in nežno skrb. Resnica je, da naša duša zdravi naše telo, resnica pa je tudi, da Modrost našega telesa lahko zdravi ne le telo, ampak tudi našo dušo, če le znamo prisluhniti in razumeti njeno govorico in zven … Naše telo je kot izjemno fin in občutljiv glasbeni inštrument in na nas samih pa je, da ga s svojo pozornostjo in modrostjo uglasimo na Ljubezen, Zdravje in Lepoto in naša sveta naloga je, da sami iz sebe v toku svojega življenja zaigramo na strune našega Srca in iz globin svoje Duše izvabimo svoje najboljše in najlepše Darove, ki so nam bili podarjeni ob Rojstvu, in jih podelimo s Svetom … ❤️💞❤️

Kot pravi E. Bombeck – “When I stand before God at the end of my life, I want to be able to say I used everything you gave me.”

Ljubi Dejan,
hvala,
ker svoj Velik Dar deliš z nami in s svetom 💞

Maja, mag. prava

Prisrčno pozdravljeni! Nič ni naključno, kajne? In tudi to ni bilo, da sem se priključila tej skupini, le dve uri pred pričetkom, ko sem naletela na objavo. Hvala za sprejem! Za to intuitivno odločitev sem iz srca hvaležna najprej sebi, da sem se poslušala, še bolj pa vam, dr. Jarič in vaši celotni ekipi, ki držite vsem prisotnim varen prostor, nič manj pa tudi vsem sorodnih dušam, ki skupaj kreiramo boljši svet!

Z globoko hvaležnostjo,

Vesna

Dragi Dejan…💜 blaženost preveva vsa moja telesa … ob koncu nepozabnega, neponovljivega v večnosti večnega … samo sem ena Božanska Zavest… ni sledu utrujenosti 😀. Hvalaa ti glasnik Božanskosti… od vekomaj, za vedno povezani… Namaste, dragi Dejan. Objem ❤️ Hvaležna, ponižna …v Služenju …

Barbara Jeriha

Dejanova terapija je balzam za moje telo in mojo dušo. Čutim, da prvič v življenju zares spreminjam vzorce v podzavesti in to se močno odraža tudi v mojem življenju – veliko bolj ljubim življenje, spuščam drame in energije, ki niso moje ter živim bolj zdravo, radostno in kreativno. Dejanove izkušnje, znanje in medicinsko ozadje vedno odlično pomirijo in prepričajo tudi moj analizirajoči um. Ravno prava kombinacija duhovnosti in znanosti. Zelo sem hvaležna, da imam možnost prejemati znanje od njega. Vsake terapije se veselim kot otrok – Čas zame. Samo zame in za mojo dušo. 😉

Nataša Nahtigal, dr. med., Akademija za glas

Živio, kot je bilo že povedano, je bil do zdaj moj največji rezultat uporabe tehnike pri ustvarjanju obilja iz sedmega srečanja. Držala sem se opisanih tehnik in resnično sem se osredotočila na željo po finančnem obilju, ki sem ga tisti trenutek potrebovala za nek projekt. To je bila res srčna želja, natančno opredeljena in časovno določena. Dobila pa sem še malo več kot 100 procentov🙂.

Postopek sem ponovila še dvakrat z drugo namero in tudi tu so bili pozitivni rezultati.

Hvaležna sem iz srca. Lep pozdrav,

Slava Korenjak, Ljubljana

Hmm, kje naj začnem? Ok, po vrsti … Po zaključenem seminarju me je bilo malo strah, kaj in kako naprej, 3 do 4 dni sem malo premišljeval, kaj sem storil zase in okolico z obiskom tvojega seminarja. Začutil sem, da moram v življenju narediti spremembe. Prepogosto so se mi dogajale ene in iste napake na vseh področjih. Bil sem v začaranem krogu in konstantno lovil svoj rep. Seminar mi je odprl oči, kako si lahko človek sam pomaga s theto in nudi pomoč tudi okolici. Kaj se mi je zgodilo? Po prvih dneh seminarja sem šel še malo s strahom v theta stanje vsak večer in jutro. Potem pa vsak dan lažje. Začele so se mi dogajati kar, moram reči, nenavadne stvari. Npr. sem pomislil na nekoga in me pokliče, spet pomislim na drugo osebo in jo srečam. /…/ Poslovno (trenutno sem še vedno na borzi dela) so se mi začele odpirati nove poti. Dobil sem kar nekaj povpraševanj in tudi naročil za delo. Bil sem presenečen in fasciniran, kot bi padlo z neba. Sledil je teden, ko sem zbolel – kar hud prehlad sem imel, vendar sem bil v 3 dneh ok. Sedaj je pa nov teden pred mano, ki se ga veselim in pričakujem poln optimizma. Vem, da se mi bodo stvari zgodile tako, kot sem si zamislil. Toliko na kratko, več in nove stvari ti pa povem ob našem srečanju. Upam, da se kaj vidimo že prej. Dejan, HVALA.

Peter, Ljubljana

Se že dolgo časa spopadate s samim seboj in se vam nikakor ne uspe prebiti iz sosledja vzorcev in problemov? So zunanje situacije in telesno stanje, bolezni vaš gospodar, ki imajo moč nad vami? Imate dovolj žrtve, občutka nemoči, ki ga mogoče nosite v sebi? Notranjih glasov, ki vam šepetajo, kaj zmorete, česa ne? Bi se radi končno zbudili iz vsega tega in postali Gospodar Matrice, Mojster zavesti, povezan s svojim vsemogočnim izvorom? Pustili za sabo vse posledice in postali vzrok, ki dizajnira zdravo telo, čas, prostor? Dejan vas bo vodil skozi proces spoznavanja samega sebe, svojih zaspalih moči, vas oborožil z davno pozabljenimi orodji … Vsekakor bo srečanje z njim eno večjih križišč v vašem življenju, kjer se boste mogoče spet odločili prevzeti življenje v svoje roke. Seveda z močjo pride svoboda, ki zahteva odgovornost za svoja dejanja in njihove posledice v najvišje ter najboljše dobro nas samih in vsega stvarstva; pogum, verjeti vase in iti sam proti celotnemu programiranemu svetu, njegovemu toku, mnenjem, prepričanjem, se izpostaviti negotovosti in stati za tem, kar ste. Hkrati pa je nagrada veliko večja, zgradi neulovljiv, neprebojen karakter, s katerim lahko pluješ tako v viharnih in sončnih dneh, v harmoniji sam seboj in v ravnovesju s svetom. V središču viharja, kjer nikoli ne piha, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas. Da niti ne govorim o ostalih čisto praktičnih neodvisnostih – finančni, časovni, čustveni, mentalni, socialni. Ozavestili boste sposobnosti in zavedanje, da niste le kapljica v oceanu – ampak kapljica, ki začenja ocean!

Matej M., Ljubljana

Dejan!

Na seminarju se mi je odprlo srce … zaprl sem ga pred mnogimi leti, ker sem bil ranjen. Sem si celo rekel, da ga ne bom več odprl. Odprlo se mi je srce in začel se je proces zdravljenja.

Že na samem seminarju sem dobil darilo – izkušnjo, da imam lahko rad bližnjega – iz srca in ga sprejemam takega, kot je – brez sodbe. Zato sem hvaležen. Čutim, da sta prišla tako seminar, kot Dejanova pomoč, v moje življenje v prelomnem obdobju
in mi zelo pomagata.

Toplo priporočam … iz srca.

Marko Mrše, Ljubljana

Več kot 20 let sem si zaradi težkih bolezni pomagala z različnimi tehnikami energetskega zdravljenja(Reiki, Biorgonomija,Magnified healing….).

Iz leta v leto je bilo bolje, ozaveščala sem ozadje obolenj, fizično se mi je stanje izboljševalo… a globoko v sebi sem vse od otroštva nosila žalost, preprečevala mi je uživati v lepih trenutkih.
Na Akademiji TCT sem spoznala Dejana, saj tudi mene zelo zanima epigenetika. Njegov pristop v terapijah mi je bil od vseh še najbližje. Že na prvi terapiji sem se soočila z vzro
kom te moje žalosti – izvirala je iz enega od prejšnjih življenj.
Kljub temu da sem v regresiji pred mnogo leti že podoživela travme moje smrti takrat, je žalost ostala, saj sem si napačno razlagala “film” viden v regresiji.

Z Dejanovo pomočjo sem sprejela edino Resnico.. dojela da sem res za vse travme odgovorna sama in dokončno “odpustila” sama sebi.

Zato res ISKRENA HVALA! Končno sem mirna in srečna….

Miryam Škoda, Celje

Osnovni Theta MED® seminar pri dr. Jariču , ki sem se ga udeležila pred leti, mi je pomagal odpreti povsem nove dimenzije v življenju.
Naučila sem se, kako na energetskem nivoju spremeniti vzorce vedenja, pritegniti obilje, zdravje, kako premagati bolečino, odgnati žalost, pritegniti radost…- in to praktično čez noč. Toplo priporočam.

Na naprednem Theta MED® seminarju smo poglobili znanja, ki smo ga osvojili na osnovnem. Všeč mi je bilo, da smo veliko delali v parih, da je bil to izkustveni seminar.
Delali smo na mentalnih prepričanjih, čistili probleme v vsakdanjem življenju in še veliko drugih stvari…. Dotaknili smo se celo prejšnjih obstojev, astralnih
in mentalnih bitij ter poglabljali stik z Izvorom- Enotnim poljem.
Enkratno!

Marta Slak Jakomin, Zavod Dvorec, center za dobro počutje živali in ljudi

OZDRAVLJENA DEPRESIJA IN PANIČNI NAPADI

Na TMT® terapiji pri Dejanu sem bila petkrat in že po prvi seansi sem čutila veliko lajšanje in sproščenost. Odprla se mi je srčna čakra, ki je bila do takrat zelo blokirana. Do prvega obiska pri njem se mi je nabralo precej čustvene navlake, ki me je ovirala v vsakdanjem življenju, posledice pa so bile vidne tudi na telesu.

Terapija TMT® mi je pomagala spremeniti pogled nase in na moje sposobnosti in na splošno odnos do drugih in sveta. Sedaj veliko lažje delam na sebi, sem potrpežljiva in od sebe ne pričakujem več popolnosti, kar je največje olajšanje zame.

Sabina

ODPRAVLJENE BOLEČINE V NOGI

Na seanso Theta MED Therapy (TMT®) sem se naročila zaradi bolečin. En teden pred napovedano seanso me je namreč močno začela boleti leva noga. Bolečina je bila prisotna vseskozi, selila se je po celi nogi in se širila tudi v križni del hrbtenice. Najprej sem bolečino (ki je bila iz dneva v dan močnejša, vedno bolj konstantna, mravljinci v nogi niso pojenjali niti čez noč) ignorirala, potem sem pa Dejanu rekla: a poskusiva z mojo nogo? Pred seanso sem si nekaj o TH prebrala na svetovnem spletu, vendar samega postopka nisem ravno razumela. Potem pa je prišel Dejan. Najprej sva se pogovorila in že po nekaj preklicanih vzorcih in kreiranju novih občutkov se nenadoma zavem, da bolečine ni več! To je bil zame šok, kar tako, bolečina je izginila!!! Juhuhu! Spomnim se, da sem potem še kakšne 3 dni testirala in se spraševala: a res ne boli več? Je res bolečina šla za vedno? Naj povem, da se do danes ni ponovila.

Tako zelo sem bila navdušena nad tehniko, da sem Dejana prosila za več informacij, potem sem se pa tudi sama vpisala v tečaj TH in opravila dve stopnji. Znanje, ki sem ga osvojila s tehniko TH dnevno uporabljam na sebi in svojih bližnjih…. In zadeva deluje! Kreator hvala, da si me spoznal z Dejanom in hvala, da sem se lahko naučila TH.

Dejan, hvala za seanso, znanje in prijateljstvo. Hvaležna sem ti iz srca.

Jožica, Žirovnica

HITER NAPREDEK

Lahko bi napisala cel roman, a kar je zame pomembno je, da sem s to terapijo napredovala bolj kot prej v 15 letih dela na sebi z različnimi drugimi pristopi.

Sem veliko bolj mirna, sproščena, radostna, pristna in srečna v življenju. Težav v partnerskem odnosu več nimam, tudi s starši se ponovno dobro razumem.

Hvala tebi, Dejan za iskreno sočutje, podporo in ljubečo pozornost v tistih prvih seansah, ko sem bila še zelo ranljiva.

M., Ljubljana

POT V SRCE

Že 16 let se borim z raznimi odvisnostmi, od alkohola, cigaret, droge in nenazadnje, kar ne morem razrešit nikakor, od tablet. S theta tehnikami se ukvarjam že 3 leta, vendar si na tem področju nisem upala delati, saj je omama tista stvar v življenju, ki mi daje moč in energijo za življenje.

V trenutku, ko sem se zavedla kaj si s tem počnem in kam me vodi moja pot sem se odločila da pokličem Dejana, poiščem pomoč in to tudi naredila.

Teden dni je od moje prve seanse in počutim se osvobojena, čista; prvič v življenju gledam sonce, čutim veter, poslušam ptice, voham morje… Počutim se, kot da sem ljubljena od Boga in življenja, sprejeta taka kot sem. Ko se pogledam v ogledalo vidim v njem popolno osebo, taka kot je, kot bi se spoznavala na novo, vsak del svojega telesa.

Ne mislim več na tablete ali da bi karkoli vzela za pomiritev in omamo, saj čutim nepopisen mir v srcu in mislim, da ko resnično začutiš ljubezen in iskrenost v srcu, lahko deluješ iz sebe in to začutijo tudi ljudje, ki te obkrožajo.

Razlika je opazna tudi v odnosu do strank, s katerimi delam, vzpostavim globlji stik v pogovorih, igram se z otroci, čeprav sem jih vedno zavračala, saj sem se zdela sama sebi preveč umazana zaradi stvari, ki sem jih počela.
Spremenila sem odnos do hrane, saj ponovno uživam v presni, veganski hrani. Najbolj pomembno pa je to, da lahko sprejmem svoje starše, brata in ljudi, ki me obkrožajo take kot so, brez obsojanja in sprenevedanj, ter da uživam z njimi prav vsak trenutek in delujem iz svoje notranjosti, kar je zelo izpolnjujoče.

Komaj čakam naslednjo terapijo, kjer se bom lahko še bolj poglobila in razrešila še ostale težave, ki mi bodo prišle na poti do čistosti srca.

Judita Knez, Strunjan

Mene je osnovni seminar v aprilu zelo navdušil, zato sem se že takoj v naslednjih dneh prijavila na nadaljevalnega … iz previdnosti sem si kar takoj rezervirala čas in sredstva, da si ne bi kasneje premislila, ko bi navdušenje in občutki aprilskega vikenda pričeli plahneti :)) no, navdušenje še traja, dvomi pa so se že začeli pojavljati, kaj čem na nadaljevalni tečaj, če še vseh obredov osnovnega ne obvladam, a sem jaz sploh za te stvari ali sem čisto nedovzetna, strašno počasno napredujem, če sploh in bla bla bla … ta moj um, ne vem, kdo ga je vzgojil v takšnega dvomljivca in kdo ga je zdresiral tako, da mora biti vedno in povsod zraven in imeti zadnjo besedo :))) na srečo sem velika fenica novih znanosti, ki na neki neopredeljivi ravni zelo resonirajo z mano, jih pa spet moj čistokrvni družboslovni um težko dohaja … ker sem pa res zelo navdušena, predvsem nad epigenetiko in kvantno fiziko, pa mu ne dam miru in zdaj se mu že svita, da tudi če v začetku ne razume kaj dosti, nič hudega, vsak dan razume malo več in včasih se za kakšen trenutek celo pomirjen umakne počivat … gre pa zasluga predvsem delavnicam, kot je ta … večni dvomi in strahci se tako vse bolj spreminjajo v prijetne metuljčke, ki naznanjajo prihod novih dogodivščin …. aha, pišem pa kar rada in to mi gre dobro, tako da ko bom imela kaj časa in bom v navalu navdušenja, bom napisala tudi kaj za na spletno stran …”

Energije uma so iluzija, energije Srca so Resnica.

Naj zaključim te misli z besedami iz knjižne uspešnice Mali princ, avtorja Antoine Jean-Baptiste Marie Roger de Saint-Exupéry-a: “Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

Udeleženka aprilskega osnovnega seminarja

OZDRAVLJENA ANKSIOZNOST IN DEPRESIJA

Pozdravljeni, s to tehniko sem se srečal v času moje velike življenjske prelomnice. Moji problemi so bili predvsem psihični in seveda z njimi povezani miselni vzorci in prepričanja. Z Dejanim sva odkrila vzorce in jih postopoma odpravljala in menjala z novimi. Med samo terapijo sem občutil močan tok energije in različne občutke v telesu, ki jih je težko opisati, bistveno je, da sem dejansko čutil, da se v meni nekaj dogaja oz. spreminja.

Po terapiji sem občutil olajšanje, vendar sem po nekaj dneh spet zapadel nazaj v neprijetne občutke tako da priporočam več zaporednih obiskov. Zelo je pomembno, da se soočiš sam s sabo, si pošten do sebe in izbrskaš iz sebe vse miselne vzorce in prepričanja, ker s tem zelo izboljšaš rezultat samih terapij in odstraniš KLJUČNE vzorce, ki ti povzročajo probleme.

Hvaležen sem Dejanu in verjamem, da ta tehnika resnično lahko pomaga vsakomur, ki se je pripravljen soočiti sam s sabo.

Klemen, Kranj

Seminarja se tako zelo veselim, da tega ne morem opisati z besedami 😀 res komaj čakam. 

💜Hvala dragi Dejan, ker ste in ker ste se odločili za samostojno pot, da približate to znanje čim več ljudem, kajti to je dobesedno Šola za Življenje, nekaj kar nas v šoli niso učili in je pravzaprav najpomembnejše znanje za ŽIVLJENJE. 

❤️Hvala tudi tebi Barbara, ker si, ker si se odločila za to pot skupaj z Dejanom, hvala za telefonski klic in za prijeten ter umirjen pogovor, hvala za vse kar počneta z Dejanom – pravi duši sta se našli za to pot. 

Neskončno hvaležna obema, da delata iz srca za človeka, za ljudi.

Vajina iskrenost se še kako čuti 💞 Rada vaju imam ❤️ 

🙏❤️️Neizmerno sem Vam hvaležna dragi Dejan za brezplačen Dan odprtih vrat. Občutek, ki sem ga doživela, ko sem zagledala objavo na YouTube je …saj nimam besed oz sem kar se da mogoče opisala v pismu/mailu. Človek včasih težko ubesedi svoje občutke, to mora preprosto doživeti.

Mrazilo me je takrat in mrazi me sedaj, ko tole pišem. 

Zaigra mi srce, ko poslušam vaše predavanje, vaše objave na YouTube in predavanje v živo – melodija za zdrav um, telo, srce in dušo. 

Ker sem že na Dan odprtih vrat doživela posebno energijo, močno povezanost, radost, igrivost in lahkotnost, si lahko le predstavljam kako bo vse to še močnejše na seminarju naslednji vikend 😀🦋

To bi moral doživeti vsak človek, ker to je Življenje, točno to, kar predavate Vi dragi Dejan, tako bi morali ŽIVETI. 

💜🤗❤️☀️🥰🦋💞

Nataša Skodlar

Seminarji pri Dejanu so edinstveni in posebna doživetja, ki te počasi korak za korakom peljejo nazaj k sebi. Individualno delo je tudi priporočljivo, saj vemo, kakšen vpliv ima na nas podzavest in zato delo na omejujočih prepričanjih, vzorcih. Korak za korakom v svojem ritmu, koščki sestavljanke dobivajo obliko. Prepleta se človeku prijazen pristop, terapevtsko skozi sočutje, milino, nežnost in doživljanje sebe in drugih na več nivojih in telesih, enostavno za doživeti. 😇 Izkušanje različnih stanj zavesti in prenos tega izkušanja v vsak dan, v zavedanje, da si več, kot misliš, da si. Zanimiv je preplet in ples moderne znanosti in preprostih resnic, ki jih že od nekdaj poznamo, a smo nanje le malo pozabili. Samo ta trenutek je. Spomini se vračajo, košček za koščkom in postajaš vse manj odvisen od zunanjih dogodkov in drugih ljudi, tudi od vloge žrtve. Od znotraj gradiš navzven. Vsem najbližjim sem osebno priporočila obisk seminarjev in tudi individualno delo na sebi.

Hvaležna tebi, Dejan. 🙏🦋🙏

Nina Šetina

Hej 🙂 Počutim se blaženo, prerojeno, vsak dan se mi dogajajo čudeži, ki jih vidim jasno, tukaj in zdaj in me kličejo in spodbujajo k novim izzivom, in to tistim, ki so bili še pred kratkim misija nemogoče ali pa so mi jemali veliko energije in so sedaj izgubili tisto težo in naboj negativnih emocij, prepričanj, ustrahovanj in slabe vesti. Rodila se je nova zavest, spontanost in intuicija sta se zlili z umom v čudovito harmonijo, ki se z vsakim dnem utrjuje in raste. Bivanje je postalo prijetno, lahkotno, zavestno, osmišljeno, koščki v mozaiku dobivajo obrise nečesa novega ….pustila se bom presenetiti, kaj mi bo življenje prineslo in že se veselim novih izzivov. Poglobilo se je zaupanje v življenje, moj dan se začne in konča z globoko hvaležnostjo vsem, ki mi stojite ob strani, ki ste zaupali vame, me spremljate in ste me bodrili na tej razburkani, viharni poti odkrivanja in čiščenja navlake, ki se je v notranjosti kopičila in nalagala leta.

Hvala iz srca vsem. Globoka hvaležnost mojemu učitelju Dejanu Jariču. 🙏🙏💜✨

P.S. preobrat in zasuk se zgodi, ko dosežeš dno in obupaš nad vsem, kar ti je bilo do sedaj znanega. 😆

Maja Shrestha Šoško, dr. med., spec. Oftalmologije

Dejan, čas brez besed teče mimo nas, spomini pa ostajajo barvito živi in se sestavljajo v krasen mozaik življenja. ☀️ Na ustvarjanje čudovitih trenutkov, ki jih boš z veseljem obujal znova in znova. Vse najboljše za tvoj rojstni dan. 😉❤️

Dane

Ojla Dejan,

petkova meditacija je bila zame nekaj posebnega.

Glede na to kje sem v tem trenutku, sem dobila veliko spoznanje, čutim da je en velik in težek del mene odpadel.

Zato bi rada podelila s tabo kratek zapis ki je nastal takoj po meditaciji, točno tak kot je nastal.

Dejan,

danes sem zopet čutila to globino, ki nam jo daješ. Ta globoka sporočila Resnice – Stvarstva.

Vodstvo nazaj Domov, ki je tako milostno, nežno, podpirajoče, sočutno, da ne more biti iz tega sveta. Lahko je le Božansko – od Boga.

Sporočila ki so tako nežna, nevsiljiva, mimobežna, pa vendar jasna.

Doživela sem nove zame pomembne uvide in sporočila, ki me peljejo korak bližje Sebi in Domu. Razširjajo mojo zavest. In zaradi katerih nikoli več ne bom ista.

In za to sem tako hvaležna, da sem te lahko ponovno srečala. Da mi je dana milost priložnosti, da s tvojo pomočjo, končno zaključim karmični krog in se vrnem Domov.

Prvič zares vidim, koliko pomoči sem pri tem deležna. Tudi s strani bližnjih (močno spoznanje). Koliko ljubezni mi je dano.
Lahko se od milosti samo razjokam in sem hvaležna. Razumem ne zakaj.

Namaste.

Hvala ti da sem lahko podelila s tabo ta zapis in za vse kar si.

Nadaljujemo kmalu 🙂

Lep konec vikenda ti želim in lep začetek tedna.

Maja Umek

GLOBOK POKLON

Dragi Dejan,

počasi sestavljam misli iz zadnje individualne seanse. Globoko sled je pustila v meni, odgovori na nekaj večno prisotnih vprašanj so te dni prihajali kar sami od sebe.

Ampak ne morem začeti pri koncu, pri zadnji seansi, temveč na začetku. Lani junija sem bila na prvi skupinski vikend delavnici. Čeprav sem globoko čutila, da je to prišlo z namenom na mojo pot, je seveda um nagajal in me vztrajno prepričeval, da je to kar nekaj, še ena izmed mnogih že obiskanih delavnic, ki te za trenutek dvignejo in potem bum na tla …, da je itak predrago, pa da ne morem kot mama treh otrok sebi posvetiti celega vikenda … Še bi lahko naštevala. Ampak klic duše je bil močnejši in sem šla in ob koncu prvega dneva v zaključni meditaciji začutila nekaj, kar še nisem začutila nikoli, res nikoli. V nekem trenutku me je preplavil občutek enosti, zlitja z vsem in vsakim, občutek ljubezni, tiste ljubezni, ki jo ves čas iščemo v zunanjem svetu, skriva pa se v nas samih. In takrat sem prvič začutila, da bi pomagala ljudem do tega stanja, da je to moje poslanstvo, moja pot tukaj na zemlji. Dejan je predal izjemno sporočilo, a ne more sam, le skupaj zmoremo premakniti ta svet na bolje in to tako, da širimo nova znanja in tehnike naprej. In iz delavnice sem odšla popolnoma odločena, da se pridružim izobraževanju, ki ga je napovedal Dejan.

Ta izjemen občutek enosti in notranjega miru je vztrajal v meni kar dolgo časa, zagotovo celo poletje in moji najbližji so izražali, da se je v meni nekaj spremenilo, na bolje, več radosti in sproščenosti so zaznavali. In meni se je smejalo. In prišla je jesen in novi izzivi, ki jih je s seboj prineslo dveletno obdobje strahu, razdvojenosti, agresije in izolacije. Posledice so se poznale na vseh nivojih družbenega življenja, v vseh celicah, v vseh odnosih. Ampak nadaljevala sem delo na sebi in obiskovala še druge vikend delavnice in vsak teden vsaj eno individualno seanso. In vsakič znova se mi je na hitro odvrtel cel film, ves spekter čustev in cela drama mojega uma. Ampak vsakič znova, kljub uporu uma, je moja duša poskrbela, da sem šla dalje in vsakič znova stopila globlje vase in potem prestopila novo stopnico na poti svoje osebnostne rasti. In vsakič po delavnici je v meni tlel tisti močan občutek, naj se udeležim Dejanovega izobraževanja za terapevta. In potem, vedno bolj kot se je približevalo obdobje začetka izobraževanja, vedno bolj se je oglašal moj um – ne, tega ne rabiš, veš kaj je to dve leti, kaj boš pa potem in koliko denarja je to in še in še.

Do zadnje individualne seanse prejšnji teden, ki me je pripeljala do velike globine, do spoznanja, da je ta upor uma v bistvu beg pred nečim, kar smo kot človeštvo že imeli, a v večnem iskanju ljubezni in sreče v zunanjem svetu to izgubili. Ob nenehnem vezanju na zunanji svet so nas vse izgube pripeljale do tega, da smo zaprli srce. Človek je zaprl srce in izgubil stik s seboj, izgubil vero v to, da je za vse poskrbljeno. In zato hodimo po svetu v strahu, odmaknjeni od sebe in soljudi, nenehno iščemo tisto nekaj, kar nam manjka. In ne slišimo svoje duše. In tudi takrat, ko jo slišimo in nas klic duše postavi na pravo pot, se prepričamo, da to ni za nas, da nam to ne pripada, da nismo vredni, da bomo itak spet vse izgubili…

Dejan, hvala in globok poklon tvojemu delu, poslanstvu in darovom, ki jih prenašaš na nas. Ta pot je prava, je pot k svetlobi, enosti. Le bojimo se je, ne verjamemo, da smo prispeli tako daleč, da lahko začnemo svoj in hkrati cel svet spreminjati na bolje. Pa lahko, zaupajmo, za vse je poskrbljeno :).

Z ljubeznijo,

Duška

Ljuba Dejan in Barbara 💛🌈,

se vama oglašam z mojo obljubo, da pošljem udeležencem delavnice svojo uvodno poezijo in play listo. Pesem Vibhuti imam tudi posneto, tako da jo pošiljam v mp3 formatu in tudi kot wordov dokument (priponka).

Glasbeno play listo pa prejmeta na WeTransfer. Prosim, prepošljita jim ves ta “material” 🙏.

Predvsem pa se obema iz srca zahvaljujem za to prečudovito izkušnjo z vajino skupino. Bilo mi je v čast in neizmerno radost delati s tako odprtimi, zrelimi in lepimi ljudmi.

Hvala, da delaš, Dejan, in delata – to, kar delata. 🙏💓

Čudovito je bilo sodelovati z vama!

Se ti še posebej zahvaljujem, Dejan, za tvojo podporo na mnogih ravneh ter tvojo etiko ter pomoč, ko je bilo potrebno komu individualno priskočiti v podporo zaradi sproženih procesov.

Vsekakor pa so bili sladki tudi vsi trebušni tresljaji radosti in skupnega smeha 😊.

Topel objem obema 🤗💜🤗.

Mama Ananda 😃!

S hvaležnostjo 🌸,

dr. Vesna Vilar

Tehnike, ki jih Dejan uporablja na seminarjih, so izjemne, saj te skozi sam proces vodi, da pridemo v najglobljo bit sebe preko iluzije zavedanja, prepričanj, vse do popolne enosti, kjer si eno z vsem. Večen, nespremenljiv in to končno zavedanje, da si popoln v sebi, je vse, kar zares potrebuješ izkusiti.

Simon Borštnar

Dragi Dejan,

tale mail začenjam s solzami v očeh in z občutkom močne hvaležnosti za VSE, KAR SI, KAR DAJEŠ, KAR DELIŠ… HVALA, ker imam končno “dostop” do vseh teh občutkov, ki me peljejo do svobode, radosti, igrivosti… Res ni enostavno v nekih momentih, ampak je z vsakim dnem lažje, svobodnejše… Mala Anja me vedno spominja z iskricami v očeh, kako je življenje lepo, lahkotno, kakšno veselje prinašajo malenkosti, koliko veselja je v preprostih stvareh in kako enostavno je zaupati življenju, in ja, tega se učim vsak dan – kako zaupati, kako sprejemati vse, kar se je zgodilo in kakšen blagoslov so bili vsi odnosi, službe, ljudje, dogodki v mojem življenju…

Na včerajšnji skupinski meditaciji sem se spomnila naše prve skupne meditacije, ko si govoril o brezpogojni ljubezni in sem bila v stiski, ko sem dojela, da nimam ljubezni niti do sebe, kaj šele, da bi jo pošiljala drugim… Danes vem, da me je vse delo, ki sem ga opravila s tvojo pomočjo, pripeljalo bližje temu izvoru vsega in želim si še več… HVALA, ker boš tudi v prihodnje ob meni!

V petek sem dojela, da imam po mamini strani ta močan vzorec vseh žensk – celotna generacija žensk ni sprejemala sebe, svoje ženskosti, telesa, miline, en tak občutek gnusa, iz katerega se je potem rodilo, da smo ženske močne, da ne smemo pokazati ranljivosti, šibkosti, da vse zmoremo same, da ne potrebujemo nikogar, saj smo same sebi zadostne, zato smo bile stroge, ukazovalne, trmoglave, nedostopne in ne vem kaj še vse… In to je totalno v neskladju s tem, kar si želim sama – mir, ženstvenost, sočutje, srčnost, sprejemanje svojega telesa, občutek brezpogojne ljubezni in samozavest v odločitvah za sebe, svojo dobrobit, ki koristi tudi ljudem okoli mene.

Dogajajo se močne transformacije na dnevni ravni, imam občutek, kot da sem na enem popotovanju, ki ima na vsakem vogalu nekaj zame. Vse to s hvaležnostjo sprejemam in čutim, da sem na pravi poti, le ostati moram v tem delu na sebi in ne smem obupati tudi ko je težko in bi bilo lažje iti v stare vzorce, za katere že vem, kaj prinašajo. Dovolj imam teh starih vzorcev, starih reakcij, ponavljajočih se dram, dovolj manipulacij svojega uma…

Po prvi skupni terapiji sem se odločila, da bo treba v tem letu narediti tudi spremembe na področju dela, službe, da se sama ne želim več pretirano realizirati preko dela, poklica, položaja… Svojo ženskico moram “iskati” kje drugje, haha. Zato ti na tem mestu še enkrat omenim, da bi bila z veseljem del tvoje ekipe, če boš iskal okrepitve. Za delo sem ready takoj, glede ostalega pa si me dobro spoznal v najinem letu in pol dolgem skupnem popotovanju.

Ej, in HVALA za ves tvoj humor, ki ga deliš z nami, jest se vedno tolk nasmejem, ko te vidim v tisti radosti, igrivosti, ko se z nami kej pohecaš. Vedno si rečem “kera faca je ta Dejan” in se iz srca zraven smejim.

Lep štart v nov teden ti želim in se vidiva jutri. Moj poklon, spoštovanje za vse, kar mi daješ, za kar me odpiraš in opogumljaš. HVAAALAA, RADA TE IMAM! Pa spet s solzicami zaključujem mail, kolk dobr. ❤️

Srčni objem, 

Anja Špindler

Spostovani g. Dejan, posnetek, zadeva je bila neverjetno mocna, jaz sem med procesom se skoraj zadavila s kasljanjem, na koncu pa solze zdravja in sproščenosti, radosti, veselja, pač jokam in vsaka tvoja meditacija se mi zdi vedno močnejša in intenzivnejša, ponižno in s hvaležnostjo velik, velik poklon ❤️

Darinka

Dragi Dejan! Danes pa tako nenavadno … takih terapij bi si želela🙏 … ker ni veliko vprašanj, ne odgovorov … v tihi prisotnosti ni besed … samo občutenje. Telo je kričalo, duša pa tiho jokala😢. Tvoja ljubeča navzočnost me je sočutno varovala, ker je prihajala iz globine tvoje ljubeče, večne Duše. Po tvojem zaupanju in hvaležnosti se iz bolečin vedno rodi RADOST 😍. Rada te imam zaradi tega KAR SI. Objem Kristusovega Srca. On nas uči, kaj je tista prava LJUBEZEN.❤️🙏❤️

Olga Hofbauer

Dragi Dejan,

ni besed, ki bi opisale moje občutke hvaležnosti. Svobodno letim. Včeraj se je zgodil velik preboj. Ne vleče več nazaj. Ni več vprašanj. Jasne misli.

Delim s tabo delček mojih jutranjih uvidov.

Hvala.

Spuščam te, drago moje Življenje, iz rok. Ne oklepam se te več.

Ti veš zame najboljšo pot.

Vabim te. Tiho. V globini mojega bivanja.

Predaj mi vsa sporočila tega Sveta,

da se učim.

Da ljubim.

Ne bežim več. Tiho prisotna v svoji moči.

Ne sramujem se več.

Sram ne vibrira več z mano.

Ne pomanjšujem se.

Sem veliko večja, kot si moj um upa sploh predstavljati.

Odprta sem za novo.

Odprta sem za mene samo.

Sprejemam.

Dajem.

Živim.

Ljubim.

To je moje poslanstvo.

🙏❤️💃

Ko ni več ovir. Je le tok življenja.

Hvaležna dragi Dejan.

Moje srce poje hvalnico in Slavi Življenje.

Aleluja!

Objem hvaležnosti in ljubeče prisotnosti.

Barbara

Kar smo se učili na seminarju, je zame neprecenljivo. Občutek imam, da se je v meni nekaj spremenilo in da nikoli več ne bo tako kot prej. Trenutno imam sicer nekaj težav z vstopom v theta stanje, vendar upam, da bo to kmalu mimo. Veliko doživetij moram še predelati – ponotranjiti, zato zdaj težko kaj več prenesem v besede.

Angelina, Postojna

Delavnica mi je bila zelo zanimiva. Predvsem je zanimivo dejstvo, da so v našem telesu pravzaprav najmočnejše naše misli. Te določajo, kako bomo živeli in kakšnega zdravja bomo. Sicer se še ne počutim suverena v izvajanju Theta meditacije, toda kljub vsemu je to lahko odličen trenutek za sprostitev in kreiranje svojega življenja.

Anja :), Ljubljana

Pozdravljen, Dejan, zahvalila bi se za čudovit vikend na seminarju Theta MED®. Zelo sem uživala v tvoji družbi in družbi vseh ostalih udeležencev. Vse pohvale za nesebično podajanje znanja in izkušenj ter vzpodbujanje nas udeležencev k napredku pri lastnem razvoju. Ljudje hitro opazimo napake pri drugih, ki jih ovirajo na njihovi poti, biti iskren sam do sebe in se brezkompromisno soočiti sam s sabo, pa je velika umetnost in velik izziv. V nas je neizmerna moč, ki se je mnogokrat ne zavedamo in je ne znamo uporabljati sebi v prid. Vesela sem, da me je splet naključij pripeljal na tvoj seminar, da sem izvedela ogromno zanimivega in koristnega in spoznala orodja za delo na sebi. Seminar mi je tudi vlil pogum, zagon in voljo za globlje spoznavanje sebe. Lep in uspešen dan. Želim ti vse lepo in naj se ti zgodi kaj lepega.

Andreja Bešter

Od seminarja sem odnesla zelo veliko, pogled na »svet« je sedaj čisto drugačen 🙂.

Meditacijo bom uporabljala predvsem zase in mojo družino.
Seveda pa vaja dela mojstra in počasi napredujem.

Hvala in lep dan!

Katja Jarc, Ljubljana

Pred dvema tednoma sem obiskovala tvoj osnovni seminar in zdaj sem že toliko “prizemljena” da lahko napišem spremembe pri meni.

Prve dni sem bila bolj v drugih dimenzijah kot tukaj, sem pa takoj videla svojo preteklost s povsem drugega zornega kota. Veliko stvari mi je zdaj bolj jasnih, tako v zvezi z boleznijo, partnerji, službo….

Zdaj bolj realno vidim povezave, temelje na osnovi katerih sem se v preteklosti odločala kakor sem se – ter posledice.

Hvala za vse – se veselim sodelovanja tudi vnaprej.

Mirjam Marija Škoda, Celje

Lepo pozdravljen Dejan!

Najlepša hvala za poslano gradivo – super je, da lahko skompletiramo skripto še z dodatnimi znanji.

Glede seminarja pa – po dvodnevnih težavah z glavoboli in slabostjo (na srečo ni bilo prehudo), sem pričela še bolj poglobljeno dojemati vse tehnike in znanja, ki smo jih pridobili. Odprejo se nova obzorja in neskončne možnosti uporabe. Trudim se, da vsaj enkrat dnevno meditiram in delam predvsem na sebi.

Trenutno je moje življenje veliko bolj umirjeno in ozaveščeno. Rada bi še bolj vključila nova znanja v vsakdanje življenje, pa me včasih dnevni tempo še vedno “odnese”. Torej si bom še malce več časa vzela predvsem zase in ustvarjanje življenja, ki bo bolj moje.
Neskončno sem hvaležna za ta seminar in podarjeno znanje. Hvala lepa in vse lepo še naprej ti želim.

Erika Gorišek, Celje

Moji vtisi od obiska Theta terapije so izredno pozitivni.
Zelo me je presenetilo, kako telo samo sporoča z bolečino, da moramo nekaj spremeniti pri sebi, da moramo v naši zavesti in podzavesti počistiti določene zadeve.

S tem spoznanjem sem začela verjeti, da z našim umom lahko uravnavamo bolečino in navsezadnje samega sebe.

Dejanu sem zelo hvaležna za čas, ki si ga je vzel, da sva skupaj razčistila določene vzorce in se znebila uničujočih ter pridobila zdrave vzorce v moji zavesti in podzavesti.
Kaj se je zame spremenilo?

Dejansko verjamem, da sami kreiramo svojo usodo, svoje življenje, svoja dejanja in svoje misli.

Misliti je potrebno s svojo glavo in to mi je prinesla Theta MED® Therapy.

Počutim se mnogo bolj samozavestno, prepričana vase in postala sem bolj odločna.

Klientka želi ostati anonimna

OZDRAVLJENE BOLEČINE V KRIŽU

Na terapijo k Dejanu sem prišel zaradi hudih bolečin v križu. Bil sem že na različnih terapijah, a trajnega efekta nisem dosegel nikjer. Zdravniki so hoteli narediti operacijo, a se zanjo nisem odločil, ker so mi povedali, da bo lahko kmalu isto, kot je. Tudi prijatelji, ki so bili na operaciji so mi to potrdili.

Na prvi seansi sem z Dejanovo pomočjo ozavestil kar nekaj ključnih prepričanj, ki so me v življenju ovirala in zaradi katerih sem sploh imel te težave. Ko sva jih odstranila so bolečine izginile, v trenutku. Še danes težko verjamem, da je kaj takega možno, ampak vem, da se je to zgodilo zato, ker sem bil pripravljen v življenju narediti spremembo in zaživeti drugače.

Danes, skoraj leto dni po terapiji sem še vedno brez bolečin. Veselim se življenja in vsak nov dan je zame nov izziv. Hvala Enotnemu polju oz. Absolutni zavesti in hvala tebi, Dejan.

E., Ljubljana

Dragi Dejan, možnosti, ki si mi jih ponudil, so mi omogočile še boljši vpogled vase, še več samozavedanja, še več odprtosti in še več sočutja. Najbolj od vsega mi je pomenila ne samo razrešitev omejujočega odnosa z očetom, temveč tudi popolno osvoboditev in celo blagoslov. Prvič sem to izkusila tako globoko s človeškim bitjem, prej samo z duhovnimi bitji.

Tako sem ti Hvaležna za vso tvojo podporo, tvojo ljubečo skrb za vse nas, udeležence. Vsakdo nekaj prejme, nikogar ne izpustiš, vsakega obravnavaš enakovredno, ne glede na osebnostne raznolikosti, statusne razlike, socialne razlike… Pri tebi je vse to izbrisano, naj to etiketiranje obrnem bolj po lastnostih nenasilne komunikacije. Ob tvoji iskrenosti, srčnosti, predanosti in celovitosti se počutim trdno na tleh, a hkrati mehkobno kot puh, kot da ne bi uporabljala pljuč za dihanje. Še do lani so se načrti mojega delovanja s petjem popolnoma spremenili v drugo dimenzijo ustvarjanja, ki navzven, v svet, prav nič ne spominja na petje. S pomočjo tvojega delovanja mi je uspelo toliko utišati um, da sem lahko začutila svoje pristne želje in svoje poslanstvo. Sedaj grem po poti uresničitve le-tega.

Dragi Dejan, ko z besedami lahko popacam božanskost tvojega poslanstva, mi preostane samo, da ti izrečem globok poklon za ves tvoj prispevek na planetu Zemlja.

Srčna hvala in srčen objem.

P. S. S hrepenenjem bom sledila tvojemu delovanju in se udeležila vseh tvojih prostih ponudb.

Jadranka Tominec

Po seminarju sem se počutila lahko, v harmoniji, skratka, čudovito. Potem pa je treba zavihati rokave in kar delati na sebi. Če tega ne narediš, se vrneš spet na staro pot. Moje mnenje je, da si je treba vsak dan zase vzeti vsaj 1 uro, čeprav jaz včasih si jo, včasih pa ne. Pol ure na dan pa si vzamem za meditacijo. Stvari se odvijajo hitreje. Veliko teh stvari že poznam, ker sem imela učiteljico, ki nas je vodila skozi meditacije, kopanje po sebi, kar pa nam ne ustreza in je zelo naporno. Theta stanja nisem poznala, mi pa zelo ustreza, samo delati je treba na tem. Zelo zanimive so izkušnje, ko delaš v paru, ko začutiš občutke druge osebe. Občutki, ko nekaj narediš zase, so fenomenalni in lažje stopaš v vsak dan posebej. Veseli me, da sem te spoznala in nadaljevanja tvojih seminarjev se že veselim! Lp in vsak dan naj bo nekaj posebnega!

Barbara, Ljubljana

Spoštovani dr. Dejan Jarič,

Dragi Dejan,

Sem morala kar k sebi priti po tako izvrstnem in nepozabnem seminarju Osnovni Theta MED 🙏💜

Sploh ne vem kako naj še opišem svoje občutke… Težko, a se bom vseeno potrudila, ker jih moram izraziti.

Vaši seminarji niso le poučni, temveč so tudi izjemno zdravilni. Človek je kot prerojen💜

Ta posebna energija, srčnost, sproščenost, povezanost, umirjenost, ples😀 … to so popolnoma druge dimenzije, kot da sem bila na drugem planetu, kjer ni čutiti niti kančka zla, ampak le Ljubezen, harmonijo in sočutje drug do drugega.

Ne pomnim kdaj sem se nazadnje prebudila v novi dan tako lahkotno, s takim zanosom in z nasmejanim obrazom, kot sem se, ko sem se odpravila na Dan odprtih vrat in ta vikend na Osnovni Theta MED seminar.

Vsekakor se bom udeležila tudi Naprednega Theta MED 😃 in tako zelo zelo se veselim, res že komaj čakam 🙃😃🙃😃

Na Osnovnem Theta MED ste omenili, da bo ta vikend seminar Epigenetike, ki me prav tako zelo zanima, a sem željo zaenkrat opustila zaradi finančnih razlogov, čeprav sem nekje v ozadju možganov še vedno razmišljala o tem. Sem odpustila in prepustila in si rekla, naj se zgodi, kot se mora na meni najboljši možen način. Če bo prišel znak, bo, če ne, pa tudi prav 🙂

…..Nakar v torek 4.6. popoldan prejmem srčno sporočilo oz vabilo od drage Barbare ❤️ za seminar Epigenetike. Mislim to je noro… 😃

Jaz sem mislila, da mi bo počilo srce.

Nisem bila zmožna takoj odgovoriti naši dragi Barbari, ki se ji ob tej priliki iz srca neizmerno zahvaljujem prav za vse 🥰 🙏
Morala sem priti k sebi, se usesti in se malo ohladiti, srce mi je razbijalo na polno.

Kasneje Barbaro le pokličem… Na tem mestu bi se iz srca zahvalila vam dragi Dejan, ker ste bili ponovno pripravljeni mi omogočiti obisk seminarja z obročnim plačilom z zamikom, saj so kar trije seminarji v tem mesecu, ki sem se jih tako zelo želela udeležiti in me le-ti držijo pokonci v službi 🙂

Vaši neprecenljivi seminarji, druženje z vami in z vsemi prečudovitimi dušami mi dajejo veter v hrbet 🙏🦋❤️ Hvala, ker ste💜Neskončno hvaležna 💜

…..si rečem…. grem odmeditirati vašo 20 min meditacijo… poleg namere za čimprejšnje okrevanje kolena, ki je seveda vsak dan boljše 😊 tudi z namero, da manifestiram denar za oba seminarja. Podrobnosti oz za kaj pravzaprav gre, vama lahko povem osebno.

Vaše meditacije so čudo… 😃 A veste, da sem zmanifestirala denar in vam bom tako lahko plačala vsak seminar naenkrat 😃😃

Nadvse se veselim vaših predavanj in druženja s člani družine Ananda ☀️

🙏💖Zelo hvaležna tudi za vegansko kosilo, saj sem veganka.

G. Dare kuha s srcem, zato je tudi hrana, ki jo pripravi, zelo okusna. V njegovi hrani se čuti, da je bila pripravljena z ljubeznijo.

🥰 Hvala ❤️ Hvala 💜 Hvala 🙏 za vaše dragoceno znanje, vaše čudežne in globoke meditacije, hvala, ker širite svetlobo in radost.
Z vsem kar počnete, z lahkoto lahko trdim, da rešujete svet, srca ljudi in njih same.

❤️ Z ljubeznijo in hvaležnostjo 💜
Nataša

Nataša Skodlar

Dejan je en in edini, mi pa imamo srečo, da lahko z njim luščimo, čistimo, mic po mic odlagamo in sprejemamo Sebe in Svet, tak kot je. Bojda je vse, kot mora biti. ❤️ Hvala Dejanu in njegovi jati. Zmogli bomo! ❤️
Maja Bajželj

Preživela sem 4 dneve čudovitega retreata, v čudoviti naravi, s čudovitimi ljudmi, ko duša in srce zapojeta in pojeta o neizmerni sreči in radosti.

Odmik od vsega, ko si sam v svojem bistvu, ko vstopaš do vseh informacij, ki jih nosiš globoko v sebi, v svojem srcu in duši.
Ene so boleče, druge pa prijetne, ki dajo upanje v boljši in lepši jutri.
In to je bistvo retreata – odmik od vsega, kar nam ne služi več.
Opustitev stvari, ljudi, misli, besed in dejanj, ki nas vlečejo dol. Osredotočanje zgolj na svojo dušo in srce.

Bilo je veliko uvidov in spoznanj, na nivoju duše in telesa.

Uvidi, ki te resnično celostno spremenijo. Spremenijo kodo v tvojem telesu, da postaneš drug človek – za vedno!

In to je bistvo vsega. Tista milina, neskončnost bivanja, v vsej svoji lepoti, ki jo ponuja narava in topli ter pristni odnosi s srčnimi ljudmi. Moje srce je zaigralo in bo igralo še zelo dolgo časa. Nikoli se ne bo zares ustavilo.

Moja duša pa poje najlepše melodije tega življenja.

To vse vzpodbudi retreat, stik duše in srca, kar je resnično neprecenljivo in nepozabno.

Hvala Dejan za to čudovito izkušnjo, ki bo za vedno ostala v mojem srcu in duši!  🙏💝🙏

Hvala ti, ker si! 🙏💝🙏

Moj globok poklon! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Melita

Zdravo Dejan 😇

Takih seminarjev bi si želela. Bilo je tako veličastno, brez iluzij, brez zakaj, kako? Ampak samo Sem bila…💕. Toliko milosti sem prejela in veliko spoznanj o SEBI in o BOGU. Spomini, trenutki, ki se ti vtisnejo v Svetem prostoru v SRCU.

Neponovljivo……

Hvala, ker si v zgodbi svojega življenja. 🙏❤️🙏

Topel objem mojega SRCA. 😇🙏❤️⚘

Olga

Dejan

V Šolo za življenje Ananda sem se vključila predvsem zaradi sebe, da prevzamem odgovornost in krmilo v svoje roke ter se izklopim iz avtopilota, torej da se zazrem globoko vase, počistim podzavestne vzorce in prepričanja, ki so kljub dolgoletnemu trudu in delu na sebi še vedno nezavedno krmilili moje življenje. Pa tudi, da pocelim svoje rane, spremenim nepodporne navade, sprejmem in vzljubim sebe v celoti, se opremim z orodji ter znanjem za pristnejše, prisotnejše in zavednejše življenje.

Procesi in transformacije, ki sledijo iz meseca v mesec, celo iz dneva v dan, v najrazličnejših razsežnostih, vsekakor niso nekaj enostavnega. A vsaka podoživeta bolečina, vsak nepričakovan uvid, vsako srečanje s svojo temno stranjo, vsako soočenje s svojimi čustvi, vsako neudobje in vsaka potočena solza, so več kot vredni. Pravzaprav so darilo (čeprav se na prvi pogled zdi le veliko breme), ki se odvija po plasteh na poti osvobajanja iz kletke nezavednega.

Neizmerno sem hvaležna, da sem sledila notranjemu klicu in se tako podala v šolo izkušanja vsega kar življenje prinaša in ponuja. Neizmerno sem hvaležna tudi za podporo Dejanu in celotne skupine. Za povezanost, srčnost in ranljivost. In seveda tudi za podporo ter razumevanje svoje družine in prijateljev. Mnogokrat so procesi intenzivni in nisem najboljša družba. Mnogokrat sem za mnoge preveč “vesoljska”. Mnogokrat padem na poti in pokažem vse svoje človeške napake in nepopolnosti. Mnogokrat tudi ne zmorem biti najboljša verzija sebe. Še vedno se tudi ujamem v nizka čustva in misli. A vse to doživljam znotraj sebe popolnoma drugače kot dve leti nazaj. Pravzaprav niti ne znam opisati te globoke notranje pomirjenosti. Vse je prav in točno tako kot mora biti, dokler je krmilo v mojih rokah. Jaz sem tista, ki ustvarja moje življenje in samo jaz sem tista, ki lahko problem, padec, bolečino,… vidi kot priložnost za rast in izkušanje ali pa kot breme. In samo ti si tisti/tista, ki lahko prevzame krmilo in odgovornost za svoje življenje in vidiš svoje življenje kot priložnost, da zaživiš sebe avtentično in v vsej svoji veličini.

Čeprav to ni bil moj prvotni namen, a se je skozi šolanje in srečevanje z vedno več ljudmi v stiskah, v meni oglasila tudi terapevtska želja, da jim ponudim roko in jih peljem skozi proces osvobajanja iz teh kletk, ki so bolj in bolj tesne in pijejo energijo ter jemljejo dih. Če je uspelo meni, lahko komurkoli, ki se resnično odloči in izbere, da bo namesto trpljenja in bolečine, izkušal brezmejne lepote življenja na Zemlji, skozi najboljšo verzijo sebe. Neopisljivo osrečujoče je opolnomočiti osebe in videti, ko se zmorejo soočiti s svojimi vzorci, neprijetnimi čustvi, bolečinami, ranami in jih preseči.

Sedaj je nova priložnost za vpis v šolo, zato…če začutiš…če te pokliče, če ti ne da miru,…ne oklevaj, kljub tisočim pomislekom in kljub strahu. Pojdi onkraj misli in začuti kaj je resnična želja v tebi, ali je to nekaj, kar tebi in tvojemu življenju doprinese.

Življenje je tvoje, izberi zase. 😉

Katja Telič

NEPOTREBNA OPERACIJA KOLKA

Pozdravljena Dejan in Barbara!

Res je, da se prav veliko ne javljam vendar kot članica vaju redno spremljam in se vama moram zahvaliti za srčnost in trud, da širita in predajata to dragoceno znanje in izkušnje.

Dejan vedno pozorno prisluhnem tvojim napotkom in jih s pridom uporabljam v vsakdanjem življenju. Naredila sem spremembo v prehrani, sedaj se bolj prehranjujem po principu ajurvede, redno meditiram, spreminjam prepričanja, hitro prepoznam, kdaj sem v vlogi žrtve, naredila sem enomesečno razstrupljanje s pomočjo kvantne kozmetike Lavylites… torej trudim se delovati bolj holistično. 😊

Opazila sem veliko spremembo na fizičnem telesu, konkretno v kolkih. Imela sem že tako močne bolečine, da nisem mogla več hoditi po stopnicah, v gozd nisem več šla, saj mi hoja navkreber in navzdol ni več ustrezala, na pilatesu pa vaje za kolke sploh nisem več delala. Nekako sem se že sprijaznila z zamenjavo kolkov, saj so jih po očetovi strani zamenjali že vsi strici in tete, vključno z mojim očetom. In spoznala sem, da sem se ujela v vzorec. Začela sem spreminjati stvari, kot sem jih že zgoraj opisala in danes zopet hodim peš po stopnicah ter lahko že krajši čas tudi tečem. Hvaležna do neba in nazaj 😊.

Hvala tudi za tvoj predlog, da je pametno narediti sem pa tja razširjeni preventivni pregled krvi, kar sem včeraj tudi naredila. V tem času tudi nisem uživala živalskih beljakovin, mleka in mlečnih izdelkov, sladkorja, alkohola, ki ga že sicer zelo malo…

Hvala, hvala, hvala za vse kar si in kar delaš.

Lep dan ti želim,

Marija Grmovšek

Prisrčno pozdravljeni dragi Dejan. Danes je za mene poseben dan. Ko sem danes naredila še enkrat proces v prejšnja življenja sem prišla v posebno stanje zavedanja, ki ga z besedami ne moreš opisat ves čas se prepleta vijolična in zlata barva. Ob tem čutim mir, blaženost, spokojnost vse je med sabo povezano. Skratka neizmerno lepo kar človeško oko ne more zaznat, takšna veličina. Se posebej milostno je bilo vračanje nazaj na zemljo… Zemlja je tako žarela v vsej svoji lepoti, milosti taka božanska energija in neizmerna hvaležnost, da sem lahko tukaj na tem planetu sedaj. Tako močno čiščenje ob enem pa takšna hvaležnost. Ves čas ko to pišem tečejo solze. Nisem si mislila da imajo prejšnja življenja takšen pomen zame. Sedaj končno vem kaj je biti res iskren do sebe. Da si sposoben pogledati resnici v oči. Da se zavedaš kaj si in kam greš. Večkrat sem slišala vas to govoriti. Poglejte resnici v oči bodite končno iskreni do sebe. Mislila sem, da to sem. Še le danes sem spoznala, kaj je biti iskren do sebe. Zato sem neizmerno hvaležna. Toliko radosti, hvaležnosti, milosti imam v sebi, vse to je nemogoče zliti na zapis. Dragi Dejan, ne vem kako s katerimi besedami se vam naj naj zahvalim za vse kar sem doživela in spoznala. Ko sem se prijavila nisem imela velikih pričakovanj. Moram pa priznati, da to kar doživljam je milost, ki mi je dana in sem zanjo neizmerno hvaležna. To želim tudi celi skupini. Moj globok poklon in moje globoko spoštovanje za ta proces.

Marta

Prebujeno srce Slovenije…

izjemen dogodek pod okriljem dr. Dejana Jariča

s srčnimi in predanimi gosti…

resničen poklon in pohvala vsem…

od jutranjih ur do pozne noči so nam predano, srčno in živahno predajali modrosti in spoznanja skozi svoje zgodbe in raziskovanja

Boris Vene, prof.dr. Metka Ravnik, Jasmina Kandorfer, Mojca Fatur, doc.dr. Katarina Habe, dr. Tina Košir in z branjem stihov iz Mancinih Srčnic je bila v duhu z nami tudi dr. Manca Košir…

organizacija in potek dogodka se je vrhunsko odvijalo v valovanju ljubezni in srčnosti…

koordinatorki Barbi in Nina sta v zaodrju spremljali vsak premik… čudoviti glasovi pevk in pevcev so nežno razlegali po dvorani…

dr. Dejan Jarič nas je s svojimi globokimi meditacijami stanja Enosti popeljal v eno srce in en dih… vibrirali smo skozi sebe, zemljo, vesolje in neskončnost praznine…

čutiti je bila povezanost vseh prisotnih dušic, zlitih in prepletenih med seboj v iskreni ljubezni…

Dejanu so se tudi z vso hvaležnostjo priklonili slušatelji njegovega dvoletnega šolanja Ananda, katera spomladi odpira vrata novemu prvemu letniku…

dragi Dejan💞s svojim izjemnim dogodkom si že utrdil tirnice za tvoje podobne dogodke v prihodnosti…

Dejan, iskrene čestitke za tvojo mojstrovino🙏💞 in celi tvoji ekipi ter vsem gostom, da ste toliko svetlobe in ljubezni vnesli v naša srca in vsekakor tudi v našo prekrasno S💝nijo…

globoko hvaležna vsem🙏🙏💞💞

Majda Zabukovec Brcvak

Pozdravljen Dejan,

hvala za vso tvojo pošto, ki jo vedno z zanimanjem prebiram.

Predvsem pa se ti želim zahvaliti za vse kar sem v obdobju enega leta prejela v okviru članstva Osvobajanje od iluzij. Kot sem povedala že Barbari, praktično vsak dan izvajam meditacije, pa tudi naloge, ki smo jih dobili za doma, največkrat tiste v povezavi s samoempatijo… Pri sebi opažam spremembe, ki bi si jih prej lahko samo želela, za kar se ti iz ❤️ zahvaljujem.

Ko pogledam nazaj vidim, da sem s tvojo pomočjo, v sodelovanju z Barbaro in sošolko Marto, predvsem pa seveda z vsakodnevno prakso v vsakdanjem življenju, uspela manifestirati toliko pozitivnega kot že dolgo ne, za kar sem neizmerno hvaležna. Naj naštejem nekaj konkretnih primerov:

– nepozabno potovanje na Maldive;

– vztrajno se osvobajam vloge žrtve v katero sem prej (nezavedno) večkrat zajadrala, zdaj pa znam to kar hitro ozavestiti, sprejeti situacijo in biti sočutna s seboj oz. vplivati na spremembo situacije, kadar se mi zdi pomembno;

– postopno spreminjam način komuniciranja, ki mi prinaša več notranje pomirjenosti, zavedanja o svojih občutkih, čustvih in potrebah v povezavi s seboj in z drugimi, kar mi omogoča, da skoraj ne potrebujem več dram v odnosih z drugimi;

– že nekaj mesecev uživam v partnerstvu, kakršnega sem si prej le želela, bolje znam ločiti med navezanostjo in pravo ljubeznijo, ne ukvarjam se več s tem, koliko časa bo trajalo in vedno bolj znam uživati življenje tukaj in zdaj;

– v povezavi s pogodbenim delom, ki ga trenutno opravljam, mi je uspelo priti do večje jasnosti, kaj mi je to doprineslo in kaj si želim v prihodnosti;

– v primeru manjših zdravstvenih težav večinom kar hitro znam ozavestiti vzroke in se nato posvetim delovanju v smeri, da jih odpravim neprimerno hitreje kot prej;

– vztrajno delam na odpravi vzrokov za bolečine in obrabo hrustanca v desnem kolku (meditacije, vaje po metodologiji R.&dr. med. P. Bracht…) in imam dober občutek, da sem na pravi poti…

Verjamem, da boš s svojo predanostjo in predanostjo svoje podporne ekipo še naprej uspešno nadaljeval svoje poslanstvo in vsem skupaj želim veliko lahkotnosti, radosti in igrivosti pri tem.

Sonja Žlebir

HITER NAPREDEK JE MOŽEN

Dragi Dejan ! Takoj ko sem te prvič poslušala na tvoji prezentaciji, sem vedela…to je to. Fasciniral si me. In ja…odločila sem se iti skozi terapije pod tvojim vodstvom.
Od takrat se moje življenje, tako znotraj mene kot zunaj mene izboljšuje, z vsem kar je božansko, z dvigom zavesti.  Posledično sem odprta za nove stvari, ki se dogajajo (novi posli v katerih sem srečna… pozitivni ljudje…harmonična veza se ustvarja…itd. ) in še se bodo. To da sem začela zaupati vase in občutek, da sem sposobna ljubiti sebe in se sprejemati, je božanski (vse je v tem). To mi je odlična motivacija za naprej.

Z ljubeznijo napredujem po svoji poti svojega poslanstva.
HVALA TI DEJAN, KER SI ! S to svojo srčnostjo in božansko energijo delaš svet lepši. Impresionirana sem nad tehniko, ki jo izvajaš in jo toplo iz vsega srca priporočam vsakemu, ki bi rad živel v svoji božanskosti.

LET IT BE AND FOLLOW YOUR HEART !

Marinka Flajnik, Ljubljana

Dejan, pozdravljen!

Najprej bi se rad zahvalil za čudovit seminar, ki sta ga pripravila perfektno!

Sam sicer metodo Theta Healing malo poznam že kar nekaj let, pa vendar mi ni nekako »sedla«. Pa sem sicer že navajen, da stvari prihajajo, jih zložim nekam v »špajzo«, kjer čakajo, da je pravi čas, da jih bolje spoznam. Se ne obremenjujem, če mi kakšna od metod nekako ne ustreza, bo že prišel njen čas! Pozabim pa nobene ne….no, pri mojih letih je to nekako relativno, kakšna pač gre v pozabo…

Za tole Theta tehniko pa so se »naključja« nekako poklopila letos zgodaj poleti. Najprej sem na predstavitvi knjige videl slovenski prevod knjige Theta healing, in knjigo kupil. Po dveh dneh me je poklicala prijateljica in povedala, da je v Centru Medin kratka predstavitev te metode. Seveda sem šel! Sam različne metode nekako razvrščam v »tehnične«, »mehanske« in »verske«… pa ne verske iz vidika institucionalizacije vere, temveš iz vidika »verjeti«. Sam sem to metodo pač uvrstil v te, zadnje.

No, na predstavitvi vidim, da bo predstavitev vodil »dr. med.«, kar mi je bilo zanimivo…nekako: «No, pa so se tudi dohtarji malo omehčali«. V predavalnici vidim mladega fanta, ki rihta računalnik, in mislim si: Aha, ta bo pripravil vse, da bo nek starejši gospod doktor, ki mu je že vseeno, morda je že upokojen, in upa predstaviti tudi nekaj iz alternative, predaval… no, izkaže se, da je ta fant zdravnik in si upa to! Res razveseljivo, si mislim, celo drzno, da dreza v zdravniški lobi, skuša razširiti obzorja doktrine, ki je globoko zasidrana, bi celo rekel, da »verska«. In po predstavitvi sklenem, da bom obiskal še seminar.

Na seminarju se nas zbere 9, poleg mene celo mladenka, ki ima enak priimek! Si mislim, to je pa zanimivo…

Pričnemo, lepo teče prvi del, se predstavimo, nekaj povemo o sebi in nadaljuje se z zanimivim predavanjem, ki bi ga težko ortodoksno opredelil za predavanje. Teče medsebojna komunikacija in vse se prilagaja trenutnim vzbujenim interesom. Že spotoma »podelamo« kar nekaj svojih prepričanj, malo težav imajo samo udeleženci, ki niso vešči vizualizacije. Pa počasi mine tudi ta težava in sprehajamo se od prepričanj do širitve znanja o DNK, pa sprehod po biologiji (ki sem jo že davno pozabil…), pa popolnoma v materialni svet, na področje materializacije… in vedno za enim delom se mi porodi po ugotovitvi »tudi to je mogoče« , vprašanje: Kaj pa zdaj naprej, kaj še dobimo? Vedno nova presenečenja in čas beži, da je kaj! Nova znanja kar vsrkavam, se bodo sicer morala še nekako usidrati, pa vendar tok znanj je čudovit, presenetljiv in kar vleče me k naslednjem poglavju. Ker malo špegam v skripta, me preseneti preskok na drugo stvar, kot sem pričakoval, pa vendar si stvari sledijo po nekakšnem redu zanimanja.

Oba dneva bliskovito mineta, le tam po 6 zvečer me malo daje koncentracija.. pač nisem več v popolni formi. Pa si mislim, to bom pa še po predavanjih pogledal v skriptih. Seveda bom moral še vse mnogokrat pogledati v skriptih, pa tudi knjiga, ki sem jo kupil mi bo prav prišla, pa vendar sem že sklenil, da grem naprej, po nova znanja in prepričan sem, da bo naslednjič tudi tako zanimivo in bom pridobil ogromno novih znanj, ki jih bom uporabil poleg že pridobljenih znanj iz prvega seminarja in seveda tudi drugih izobraževanj!

Dejan, tebi in tvoji nadvse prijetni asistentki res hvala za čudovit vikend, ki mi je ogromno dal!

Janko Volk, Ljubljana

S Theta MED® sem se prvič srečal slab mesec pred seminarjem in takrat sem začutil, da bi jo rad bolje spoznal. Ko sem prišel na seminar nisem točno vedel za kaj se gre in kaj naj pričakujem, zato sem se odločil, da bom samo odprt do novih spoznanj, brez kakšnih koli pričakovanj. Nekatere stvari moraš enostavno doživeti in se jih ne moreš naučiti iz knjig. Težko bi opisal vse občutke, pridobljeno znanje ter lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj v skupini. Všeč mi je bilo, da je bila skupina majhna, tako je bilo lahko vse na bolj osebni ravni.

Po seminarju se mi je odprl nek nov zanimiv svet, zdaj se že dalj časa počutim izredno dobro, kar smejim se od znotraj navzven. Stvari me težje spravijo iz tira in “naučeni programi”, kako reagiram na določene situacije, ki so se mi včasih zdeli edina možna pot, so zdaj le ena od možnih poti, ki jih sam izbiram. Na koncu je seveda vse odvisno od nas samih predvsem od naše zavesti. Sicer sem šele na samem začetku svoje poti do samospoznanja in bom mogel še veliko vaditi ter delati na sebi preden bom osvojil različne tehnike, ki smo jih spoznali na seminarju in začel resnično delati spremembe na sebi, vendar je bil zame že to velik korak, da sem se odločil, da se seminarja udeležim sam, neodvisno od drugih. Gotovo pa zelo dobro izhodišče. Imam dober občutek, da je bila moja odločitev dobra in bi seminar priporočil vsem, ki bi radi v svojem življenju nekaj spremenili, pa ne vedo kje začeti.

Dane Sulič, Ljubljana

Zdravo Dejan,

po dobrih 12 dneh od našega druženja se je že nabralo nekaj izkušenj. Če pogledam samega sebe, lahko z gotovostjo trdim da sem spremenjen. Dosti bolj umirjen in notranje zadovoljen. Snov, ki si nam jo tako lepo in požrtvovalno prenesel, se počasi sidra v zavest in vsakdanje zavedanje.

Hvala še enkrat za vsa pojasnila, razlage ter tvoja darila ki smo jih prejeli na samem seminarju. Glede meditacije še nisem dosleden saj moram spremeniti dnevno rutino, da si vzamem čas za sebe in bom dovolj spočit za Enotno polje – delam pa intenzivno na tem, da za začetek med delovnikom enkrat, za vikend pa dvakrat na dan meditiram – kot si svetoval.
Glede uporabe tehnik pa se lahko pohvalim, da sem moji lepši in boljši polovici uspel, najprej olajšati, potem pa za 90% odpraviti bolečine v vratu in nogi (po domače »heksenšus« in »išijas«). Za manjkajočih 10% pa sem odgovoren sam, saj nisem dovolj natančno opredelil namero. No v ponovnem postopku ter razdelitvi namere za vsako težavo posebej, je zadeva stekla kot mora.

Sedaj imam namen izdelati izvleček predavanj, izpisati primere namer, programov , oseb in stvari za povrnitev energij ter delati, delati, delati na sebi.
Resnično si želim in zaslužim, da sem kreator svojega življenja.

Dejan, hvala še enkrat in vse dobro še naprej!

Aleksander Zrnić

Dodatno priporočilo Aleksander Zrnić:

Na osnovni theta – med seminar sem prišel kot nepopisan list glede izkušenj z meditacijo. Že na predstavitvenem predavanju o theta meditaciji sem začutil potencial in uporabnost tehnik za izboljšanje svojega življenja.

In res, na samem seminarju, ki je intenziven, praktičen in je potekal v prijetnem sproščenem vzdušju, sem pridobil eno najuporabnejših orodij za vplivanje na vsa področja mojega življenja. Posledica tega je, da sem v vsakdanjem življenju dosti bolj umirjen, pomirjen in imam zavedanje da je v moji posesti orodje s katerim aktivno vplivam na svoj vsakdanjik, samo čas si moram vzeti zase in povezati se z Enotnim poljem. »Negotovost in skrbi jutrišnjega dne« so prav tako izginile, saj lahko z uporabo naučenih tehnik aktivno soustvarjam dogajanja v svoji prihodnosti.

Ob koncu pa bi se Dejanu posebej zahvalil tudi za zelo uporabne informacije s področja epigenetike, delovanja celic in vpliva okolja in naših prepričanj na naše počutje in zdravje.

Vsakomur, ki želi izboljšati katerikoli del svojega življenja, brez kakršnegakoli zadržka priporočam udeležbo na Osnovnem Theta MED® seminarju.

Aleksander Zrnić

Pozdravljen Dr. Dejan Jarič

Zahvaljujem se za izjemno prvo skupinsko terapijo! Našla sem se v vsakem zapisu vseh navzočih Dušic….

Zakaj sem najbolj hvaležna v letu 2020?

HVALEŽNA SEM, da imam čas in varen prostor za zdravljenje svojega Telesa, Uma in Duha – dobesedno. V letu 2020 sem izgubila zavest, padla in se poškodovala. (Že eno leto sem v bolniški). Vesolje me je ustavilo, ker nisem šla v pravo smer… HVALEŽNA SEM tudi za to več kot očitno “opozorilo”.  Zanimivo je to, da sem izgubila zavest – tudi moja mama, jo je večkrat izgubila in padla po tleh. Poškodovala pa sem se natanko tako, kot se je nekoč poškodoval moj oče. Kot da dobesedno telesno oponašam poškodbi svojih staršev, čeprav sta že oba pokojna…

HVALEŽNA SEM, ZA ODLOČITEV, DA IMAM DOVOLJ!!!! Dovolj imam vseh strahov, zamer, obsojanj, samoobsojanj, vsega nasilja,(fizičnega, čustvenega, verbalnega, spolnega…) Dovolj imam občutka, da nisem dovolj dobra, da sem kriva, da sem nesposobna, da sem žrtev, da sem nemočna, da nisem sprejeta, da nisem zaželjena, da sem zavrnjena, da nisem ljubljena, da nenehno delam nekaj narobe, da ne znam ljubiti, ker se bojim, da bom ranjena, da nimam dovolj denarja, ker si ga ne zaslužim …da me je strah vsega v življenju, da se ne upam izpostaviti, povedati naglas svojega mnenja, svojih želja, da sem raje osamljena, ker sem tako bolj varna….da se upiram spremembam, da se upiram življenju….Dovolj imam občutka, da mi ni dovoljeno živeti….Vse te občutke in prepričanja sem prevzela od svojih staršev…in vse to sranje; me vodi skozi življenje….Dovolj imam vse te odvisnosti od nenehne napetosti in spravljanje same sebe v stres….Res IMAM DOVOLJ TEGA, NE GREM SE VEČ!!!!

Vse to je privrelo s solzami na plano ven med našo skupinsko meditacijo……HVALEŽNA sem tudi za to.

HVALEŽNA SEM, da sem se odločila vso to bolečino iz preteklosti, odpustiti, izpustiti, razgraditi…..vse to in še kaj, kar se skriva v nezavednem in me ovira na vseh področjih življenja!
HVALEŽNA SEM za vse razumevanje, pomoč in podporo zdravnikov, svojih otrok, svojih prijateljev, svojih sodelavcev in vodij v službi. (Bala sem se namreč, da me bodo obsojali in zavrnili za to, kar se mi je zgodilo.)

HVALEŽNA SEM, ker sem se odločila vso “duhovno” teorijo, ki sem jo v 27ih letih dela na sebi, samo nalagala in nalagala in nalagala vase (in prekurila možgane), spraviti v prakso… Ne vem še čisto kako, samo vem da bom!

HVALEŽNA sem za ta čas, kjer bomo vsi pokazali svoje obraze “brez mask”. Vse naše nezavedno rine na plan,,,,, Prisiljeni smo biti sami s seboj, prisiljeni smo se “slišati, videti, čutiti”….se izboljševati v sebi…rasti , napredovati skupaj…Nastajajo nove skupine in novi načini povezovanja ljudi…HVALEŽNA sem za vse Vas duhovne učitelje, ki ste nam v veliko energijsko oporo s svojo srčnostjo…. HVALEŽNA za več druženja z otroki in čudovitimi vnuki, s prijatelji…. HVALEŽNA sem za ta čas, ker sedaj cenim zrak in diham zavestno .HVALEŽNA sem za vodo, hrano, topel dom, za plačane položnice, za oblačila, obutev, za sprehode v naravi, za avtobus…

Tri stvari za katere sem najbolj hvaležna v letu 2020

HVALEŽNA SEM za varen prostor in čas, ki ju imam za zdravljenje svojega Telesa, Uma in Duha….

HVALEŽNA SEM za odločitev, da mi je dovoljeno živeti v skladu s svojo Dušo….

HVALEŽNA SEM za posvečen čas, ki ga preživljam skupaj z meni ljubimi ljudmi….

HVALA VAM DEJAN

Majda