SPLETNI NADALJEVALNI SEMINAR THETA MED®

POVEZAVA Z ENOTNIM POLJEM ZAVESTI

Povežite se z enotnim poljem zavesti in prejemajte odgovore neposredno iz izvora!

Pozdravljeni, dragi prijatelji/ce in praktikanti/ke orodij za osebni in duhovni razvoj!

Na tokratnem nadaljevalnem seminarju bomo vsestransko poglabljali znanje osnovnega seminarja. Naučili se bomo vrste novih, subtilnejših tehnik za učinkovito dostopanje do enotnega polja zavesti, da boste tako povezani hitreje osebno rasli in zavestno zaznavali dobrodejne spremembe na vseh področjih svojega življenja.

Theta MED® je metoda medicinsko-psihološke interakcije med svetovalcem in svetovancem, ki v območju polja enotne zavesti dostopa do najglobljih vzrokov naših težav in tako odpravlja ovire, da bi bili duševno in telesno zdravi, da bi v polnosti razvili vse svoje potenciale in prepoznali svoje poslanstvo. Ko se odpremo vodenju v enotno polje zavesti, se postopoma, včasih pa tudi hipno, »čudežno« odpremo toku življenjske energije in se tako opolnomočimo.

Če se res iskreno, iz Srca odločite za spremembo v svojem življenju, lahko izjemno hitro osebnostno in duhovno napredujete, bodisi da se odločite za seanse transpersonalne psihoterapije ali/in seminarje. Priporočam kombinacijo individualnih terapij in seminarjev, na katerih skupinska psihodinamika proces osebnega napredovanja dodatno podpre.

Napredek s to metodo je v primerjavi s klasičnimi pristopi izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Kot je dokazal sloviti ameriški celični biolog, profesor dr. Bruce H. Lipton, je vzrok za 95 odstotkov vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstva v življenju omejujoča percepcija z omejujočimi programiranimi podzavestnimi prepričanji in čustvenimi stanji.

Prav preseganju mentalno-čustvenih omejitev, ki nas ovirajo iz območja nezavednega, je namenjen celoten program Theta MED ®. Nadaljevalni seminar lahko ogromno doprinese k napredku na vseh življenjskih področjih (finančno obilje, izboljšani družinski, prijateljski in partnerski odnosi, nove poslovne priložnosti …).

Nadaljevalni seminar Theta MED® je nekoliko zahtevnejši, a se ga lahko udeleži vsakdo, ki je uspešno opravil Osnovni seminar Theta MED®.

Na seminarju bomo nadrobneje spoznali naslednja tematska področja:

 • stik z izvorom/absolutom/enotnim poljem v srcu
 • ravni obstoja (podrobnejša razdelitev)
 • epigenetiko – podrobnejša razlaga
 • poglobljeno delo z mentalnimi prepričanji in čustvi
 • drame, vloga žrtve, ozaveščanje in razreševanje težav v vsakdanjem življenju
 • delo v parih (diadah)
 • zakon akcije-reakcije in štirje tipi karme, osvobajanje od karme
 • mentalno in čustveno telo (mental, astral)
 • komunikacija z astralnimi in mentalnimi bitji
 • stik z višjim Jazom
 • kanaliziranje in stik z osvobojenimi posamezniki (duhovnimi mojstri)
 • zdravljenje strte duše
 • upravljanje časa
 • kreiranje čustev, znanj, razumevanja in veščin po želji in izbiri (nad 1200)
 • kreiranje znanja, razumevanja in veščin neposredno v zavest (višji Jaz)
 • prejšnji obstoji (življenjsko delo dr. Iana Stevensona: znanstveni dokaz za reinkarnacijo), ozaveščanje in čiščenje prejšnjih obstojev
 • čiščenje prenatalnega časa, trenutka rojstva in zgodnje mladosti
 • odstranjevanje vpliva drugih bitij in okolja
 • čiščenje nepremičnin, avtomobilov, hrane, pijače, zdravil itd.
 • odstranjevanje posledic kome, nesreče, vojnih travm, izgube zavesti zaradi alkohola, drog in posledic medicinskih operacij
 • intuitivno branje mentalno-čustvenega stanja osebe (poglobljeno branje v diadah)
 • postopno prevzemanje odgovornosti za svoje življenje
 • obvladovanje stresa v vsakodnevnem življenju
 • faze človekovega duhovnega razvoja po Kenu Wilberju

Čaka nas torej veliko zanimivega raziskovanja sebe in odkrivanja skritih potencialov.

Veliko se bomo praktično v parih posvečali realnim življenjskim izzivom. Veliko bom govoril o svojih izkušnjah na poti samospoznavanja in katere so lahko pasti dela na sebi (npr. beg v novodobno duhovnost, spolnost, droge, alkohol, neprizemljenost).

Znanje, ki ga pridobite na seminarju je neprecenljiva naložba v osebni razvoj in duhovni napredek.

Na seminarju boste izkusili spremembo na bolje v dojemanju sebe in drugih, vaše vsakdanje bivanje bo lahkotnejše in vaše življenje bo dobilo globlji smisel. Ob pridobljenem znanju lahko z vajo in vztrajnim učenjem uspešno in kvalitetno pomagate tudi svojim bližnjim ob najrazličnejših boleznih, nesreči, nezadovoljstvu.

Na seminarju prejmete tudi pisno gradivo v slovenščini in certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku.

Nakup posnetka Naprednega seminarja Theta MED®

 Oblika: posnetek seminarja

 Dolžina: 8 ur 56 minut

 Gradivo: v formatu PDF (72 strani avtorske vsebine)

 Način ogleda: na spletnem portalu

 Veljavnost dostopa: neomejena

 Cena: 369 evrov ali 3 x 129 evrov

 Certifikat: po opravljenemu seminarju prejmete elektronski certifikat o opravljenem Nadaljevalnem seminarju Theta MED®

*Plačilo na obroke je mogoče le s kreditno ali debetno kartico, ki omogoča spletni nakup. Dodatek na obroke je vključen.

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem nas lahko pokličete, lahko se prijavite na individualno seanso transpersonalne psihoterapije ali vprašate, karkoli vas zanima. Glede seans psihoterapije smo trenutno zasedeni približno mesec dni vnaprej. Občasno se sprosti kakšen termin. Pišite nam na info@drdejanjaric.com ali pokličite na +386 (0)70 638 442 (asistentka Barbara) in preverite. 🙂

Moja zgodba

V gimnaziji so me mučili huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z menoj vse v najlepšem redu.

Potem sem se odločil, da bom odgovornost za svoje zdravje vzel v svoje roke. Redno sem začel vaditi transcendentalno meditacijo in zelo mi je pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije, se hitro zdravstveno okrepil in osebnostno ter duhovno napredoval.

Zavedal sem se, da se vzroki za moje zdravstvene težave skrivajo v meni in začel sem jih iskati prav tam. Tako sem precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost.

Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Treba je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari.

Medicino sem študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravil sem pripravništvo, nekaj časa delal na Onkološkem inštitutu, bil začasno zaposlen na obali in v Bolnišnici Sežana, nato pa opravljal specializacijo iz nefrologije v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Po dveh letih sem se ponovno poglobil vase in začutil, da pri delu v sistemu klasične medicine ne bom mogel uporabiti svojega polnega potenciala, zato sem se odločil prekiniti delo v UKC. Jeseni 2020 sem vpisal doktorat iz holistične in integrativne medicine na Kvantni univerzi (Quantum University) v ZDA, kjer bom dopolnil in nadgradil svoje znanje celostne medicine. Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav, sem razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Transpersonal Quantum Therapy® (TQT®), prej Theta MED Therapy®(TMT®). Pri tem sem upošteval najnovejša dognanja epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevroznanosti, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V enajstih letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij, različnih seminarjev in delavnic v Sloveniji in po svetu zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem sam opolnomočen. Spremenil sem številna omejujoča prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem in slušateljicam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni. In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje!

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za duhovni napredek. Vse je mogoče, v sebi imamo neomejene potenciale za srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh ravneh.

Če ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!

Dejan Jarič, dr. med., holistični zdravnik, transpersonalni psihoterapevt, ustanovitelj Šole za Življenje ANANDA, PhD kandidat holistične in integrativne medicine, predavatelj in trener za osebni in duhovni razvoj

Pričevanja

Anja Špindler

Dragi Dejan, moj učitelj za Življenje,

minevajo tri leta in več, odkar sem se, zlomljena pod težo življenjskih preizkušenj, odločila, da se podam na novo pot, slišala glas duše, da to ni vse, po kar sem se podala na ta svet… Prepustila sem se toku in dobesedno pritisnila na Google… potrebujem pomoč, kako umiriti um… Dobila sem točno pravega učitelja. To si bil ti, Dejan, navkljub pomislekom, ah ta je pa premlad 😃😃🙏 … Vendar ne, glas duše je bil. .. ja, to je to!

Potem se je začelo moje šolanje, dobesedno šola Življenja… Predano sem obiskovala 1. razred, zatem 2., 3. Vsi ti transformacijski seminarji, da o terapijah pri tebi ne govorim … kakšne preobrazbe… kako je bilo težko in hkrati osvobajajoče… Postajam nov človek… pokopala sem staro sebe… radostna, vesela, v notranjem miru živim življenje, ki to sem – Ljubezen. ❤️ Hvaležna sem, Dejan, da si mi stal ob strani … vsa ta leta najinega sodelovanja.. tudi ob najtežjih trenutkih si mi dal sočutno podporo, da sem zmogla.

Hvaležna, da sem delček tvojih kreacij. In vse kar delaš za človeštvo … Vse, kar je zdaj pred vrati, šolanje za psihoterapevte oz. Šola za Življenje, Online skupinske terapije… vsi seminarji. .. so Milost za vse, ki jih bo poklicalo, da gredo na pot, na katero sem se podala sama, in to je pot domov. ❤️ Od koder smo prišli, vsi Mi, zato pogumno… OD-ločitev je Ključ, ni naključij…

Hvala Dejan, iz Srca, da si ❤️ in ti je mar…

Sem v radostnem pričakovanju vseh tvojih Kreacij.

Barbara Jeriha

Težko je opisati vso barvitost dogodkov, spoznanj in preobratov, ki so se zgodili med procesom šolanja. Odprli so se mi deli sveta, prej kot pozabljeni in življenje ni več enako. Pristnost in pestrost doživljanja, dovoljenje, da smo, kar smo in tisto brezpogojno sočutje, ki sploh omogoča napredek in moč za nove začetke. To dobiš. Je tisto, kar poboža dušo, da lahko izjoka in zadiha bolj svobodno. Začneš hoditi po poteh, po katerih prej nisi, srečuješ novega sebe, vidiš razsežnost mogočega, kar prej ni bilo v dometu misli.

Ko enkrat vidiš in izkusiš, kaj vse si bitje Človek, to šokira do temeljev. Skozi tako šolanje ne moreš ostati enak. Pusti odtis ljubezni.

Enostavno lažje ostaneš bolj pri Sebi in potem greš tudi lažje preko Sebe.

Kakorkoli obrnem, je vredno poti. 🙏🥰🕊💖🤗

Lea Kunstelj

Dejan HVALEŽEN IZVORNI VSEMOGOČNI ENERGIJI, da me je povezala z Vami…in moji situaciji, da sem začel iskati in želel rešiti sebe. Trenutno sem vas spremljal iz drugega konca našega prečudovitega planeta in pošiljam celotni skupini en hvaležno PREČUDOVIT pozdrav iz Cube. Sicer po posnetku…(v živo ni šlo)…pravkar❤️ in še vedno poln vtisov. Hvaležen, da sem vas lahko spremljal in doživel popolno otroško RADOST IN IGRIVOST, takšno, kot sem jo nekoč že čutil in poznal.

Tomaž

Seminarji pri Dejanu so edinstveni in posebna doživetja, ki te počasi korak za korakom peljejo nazaj k sebi. Individualno delo je tudi priporočljivo, saj vemo, kakšen vpliv ima na nas podzavest in zato delo na omejujočih prepričanjih, vzorcih. Korak za korakom v svojem ritmu, koščki sestavljanke dobivajo obliko. Prepleta se človeku prijazen pristop, terapevtsko skozi sočutje, milino, nežnost in doživljanje sebe in drugih na več nivojih in telesih, enostavno za doživeti. 😇 Izkušanje različnih stanj zavesti in prenos tega izkušanja v vsak dan, v zavedanje, da si več, kot misliš, da si. Zanimiv je preplet in ples moderne znanosti in preprostih resnic, ki jih že od nekdaj poznamo, a smo nanje le malo pozabili. Samo ta trenutek je. Spomini se vračajo, košček za koščkom in postajaš vse manj odvisen od zunanjih dogodkov in drugih ljudi, tudi od vloge žrtve. Od znotraj gradiš navzven. Vsem najbližjim sem osebno priporočila obisk seminarjev in tudi individualno delo na sebi.

Hvaležna tebi, Dejan. 🙏🦋🙏

Nina Šetina

Hej 🙂 Počutim se blaženo, prerojeno, vsak dan se mi dogajajo čudeži, ki jih vidim jasno, tukaj in zdaj in me kličejo in spodbujajo k novim izzivom, in to tistim, ki so bili še pred kratkim misija nemogoče ali pa so mi jemali veliko energije in so sedaj izgubili tisto težo in naboj negativnih emocij, prepričanj, ustrahovanj in slabe vesti. Rodila se je nova zavest, spontanost in intuicija sta se zlili z umom v čudovito harmonijo, ki se z vsakim dnem utrjuje in raste. Bivanje je postalo prijetno, lahkotno, zavestno, osmišljeno, koščki v mozaiku dobivajo obrise nečesa novega ….pustila se bom presenetiti, kaj mi bo življenje prineslo in že se veselim novih izzivov. Poglobilo se je zaupanje v življenje, moj dan se začne in konča z globoko hvaležnostjo vsem, ki mi stojite ob strani, ki ste zaupali vame, me spremljate in ste me bodrili na tej razburkani, viharni poti odkrivanja in čiščenja navlake, ki se je v notranjosti kopičila in nalagala leta.

Hvala iz srca vsem. Globoka hvaležnost mojemu učitelju Dejanu Jariču. 🙏🙏💜✨

P.S. preobrat in zasuk se zgodi, ko dosežeš dno in obupaš nad vsem, kar ti je bilo do sedaj znanega. 😆

Maja Shrestha Šoško, dr. med., spec. Oftalmologije

Dejan, čas brez besed teče mimo nas, spomini pa ostajajo barvito živi in se sestavljajo v krasen mozaik življenja. ☀️ Na ustvarjanje čudovitih trenutkov, ki jih boš z veseljem obujal znova in znova. Vse najboljše za tvoj rojstni dan. 😉❤️

Dane

Zdravo Dejan 😇

Takih seminarjev bi si želela. Bilo je tako veličastno, brez iluzij, brez zakaj, kako? Ampak samo Sem bila…💕. Toliko milosti sem prejela in veliko spoznanj o SEBI in o BOGU. Spomini, trenutki, ki se ti vtisnejo v Svetem prostoru v SRCU.

Neponovljivo……

Hvala, ker si v zgodbi svojega življenja. 🙏❤️🙏

Topel objem mojega SRCA. 😇🙏❤️⚘

Olga

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Seminar je v celoti in izključno izobraževalne narave in spodbuja vse udeležence k nadaljnim samostojnim raziskavam za specifične težave. Nobena informacija, ki jo boste prejeli ni namenjena postavljanju diagnoze, terapije ali nadomeščanju zdravniškega nasveta oz. pregleda. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave se o tem najprej posvetujte s svojim zdravnikom!

Vaša odgovornost je koliko boste od samega programa odnesli. Sam sem za delo na sebi in poglabljanje vase investiral veliko svojega časa in tudi finančnih sredstev.