SPLETNI OSNOVNI SEMINAR THETA MED®

POVEZAVA Z ENOTNIM POLJEM ZAVESTI

Vam je dovolj življenja v začaranem krogu vedno istih problemov?

Vabim vas na osvobajajoč Osnovni seminar Theta MED®, ki vam bo odprl drugačen pogled na dojemanje sebe in sveta, ki nas obdaja.

Znanje, ki ga boste pridobili na seminarju, je podprto z najnovejšimi odkritji kvantne mehanike, nevrobiologije, kognitivne nevroznanosti, nevropsihoimunologije in moderne kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije. Gre za znanstvene temelje samospoznavanja in samopreseganja.

Theta MED® je metoda medicinsko-psihološke interakcije med svetovalcem in svetovancem, ki v območju polja enotne zavesti dostopa do najglobljih vzrokov naših težav in tako odpravlja ovire, da bi bili duševno in telesno zdravi, da bi v polnosti razvili vse svoje potenciale in prepoznali svoje poslanstvo. Ko se odpremo vodenju v enotno polje zavesti, se postopoma, včasih pa tudi hipno, »čudežno« odpremo toku življenjske energije in se tako opolnomočimo.

V vsakem primeru je s to metodo napredek izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Kot je dokazal znameniti ameriški celični biolog, profesor dr. Bruce H. Lipton, je vzrok za 95 odstotkov vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstva negativna percepcija z omejujočimi programiranimi podzavestnimi prepričanji in čustvenimi stanji.

Seminar je zato namenjen odkrivanju transpersonalnih, absolutnih stanj zavesti, do katerih imamo dostop vsi, vedno in povsod.

Z vstopanjem v stanje zavesti theta (clas II theta) in stikom z enotnim poljem zavesti (ki je znanstveno dokazano s kvantno mehaniko) lahko v trenutku zamenjamo kakršnakoli omejujoča prepričanja in čustva, ki so dejanski vzrok za večino bolezni, nezadovoljstvo in občutek, da smo nesrečni. Sprememba percepcije je lahko takojšnja.

Tudi individualne psihoterapije imajo zelo dobre učinke, posebej kadar so se svetovanci pripravljeni odkrito soočiti s svojimi težavami.

Na seminarju se bomo naučili in spoznali:

 • različne možganske valove in enostavno dostopanje do stanja možganskih valov theta in povezave z enotnim poljem zavesti (izvora vsega, kar obstaja, absolutne resničnosti, neomejenega potenciala, neosebnega aspekta Boga)
 • uporabiti to stanje zavesti za delo na sebi in drugih
 • pojem svobodne volje, učenje meditacije theta
 • vloga in delovanje percepcije in vizualizacije pri takem delu na sebi
 • osnove zunajčutne zaznave (jasnovidnost, jasnovednost, jasnočutnost in jasnoslišnost)
 • osnove epigenetike, transgeneracijske vplive in različne vplive okolja na nas
 • odkritja celičnega biologa dr. Brucea H. Liptona o tem, kako prepričanje in posledično percepcija vpliva na nas na celični ravni in lahko celo spremeni izražanje določenih genov
 • kako ozavestiti in tudi odstraniti kakršnakoli omejujoča mentalna prepričanja, ki nas ovirajo na podzavestni ravni
 • delati na mentalnih vzorcih iz genetskega, epigenetskega in vzročnega nivoja bivanja
 • poiskati, preklicati, razrešiti, odstraniti in zamenjati nekonstruktivna čustvena stanja
 • kreirati pozitivne občutke na ravni enotnega polja zavesti
 • izvajati intuitivno branje psihofizičnega stanja druge osebe
 • kako odstraniti škodljive vplive okolja (tudi psihične napade) in drugih ljudi na nas
 • kako enostavno povrniti energije med osebami in se energijsko ločiti navezanosti na osebe in predmete
 • manifestacija želja in neposredno manifestiranje iz enotnega polja zavesti
 • intuitivno branje prihodnosti
 • centralna dogma in genetski determinizem (omejenost ortodoksne znanosti)
 • kreirali bomo veliko občutkov, ki vam bodo zelo pomagali v vsakdanjem življenju
 • in še kakšno presenečenje
Morda niste najbolje razumeli vseh izrazov, a naj vas pomirim. Ni vam jih potrebno poznati, kajti program je zastavljen tako, da ga lahko razume vsakdo (bodisi 5-letni otrok bodisi 90-letni dedek).

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov. Veliko bomo vadili praktično v parih in razreševali realne življenjske probleme.

Znanje, ki ga pridobite na seminarju, je neprecenljiva naložba v osebni razvoj in duhovni napredek. Tako lahko z vajo in vztrajnim učenjem uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri najrazličnejših boleznih, nesreči, nezadovoljstvu. Nadgradnja tega znanja pa je Šola za življenje Ananda.

Na seminarju prejmete tudi pisno gradivo v slovenščini in certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku!

Skratka: Na tem seminarju bomo razkrili malo znane tehnike, da življenje ne bo spolzelo mimo vas, ampak ga boste vzeli trdno v svoje roke.

Po tem seminarju boste jasno prepoznali, zakaj vam ne uspe tam, kjer si najbolj želite, in jasno vedeli, kaj storiti, da boste dosegli želene rezultate.

Moja globoka želja je, da bi vsakdo imel znanje, kako vstopiti v enotno polje zavesti. Tako bo na svetu zavladal mir in bo vsakdo živel svoje sanje.

Dovolite si izpolniti hrepenenje svoje duše, da vas bo vodil občutek zadovoljstva in izpolnjenosti na vsakem koraku. Ko bo ta občutek kdaj minil, boste jasno vedeli, kaj storiti, da se znova povežete z neomejeno močjo svoje duše.

Naj vam povem, da že branje teh besed pomeni, da hrepenite po stiku s seboj oz. s svojim višjim Jazom. Veselim se, da vam predam znanje, ki vam bo pri tem v pomoč. Da se naše poti srečajo, vas loči le še nekaj klikov.

Nakup posnetka Osnovnega seminarja Theta MED®

 Oblika: posnetek seminarja

 Dolžina: 9 ur 38 minut

 Gradivo: v formatu PDF (77 strani avtorske vsebine)

 Način ogleda: na spletnem portalu

 Veljavnost dostopa: neomejena

 Cena: 369 evrov ali 3 x 129 evrov

 Certifikat: Po opravljenemu seminarju prejmete Osnovni Theta MED® certifikat

*Plačilo na obroke je mogoče le s kreditno ali debetno kartico, ki omogoča spletni nakup. Dodatek na obroke je vključen.

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem nas lahko pokličete, lahko se prijavite na individualno seanso transpersonalne psihoterapije ali vprašate, karkoli vas zanima. Glede seans psihoterapije smo trenutno zasedeni približno mesec dni vnaprej. Občasno se sprosti kakšen termin. Pišite nam na info@drdejanjaric.com ali pokličite na +386 (0)70 638 442 (asistentka Barbara) in preverite. 🙂

Moja zgodba

V gimnaziji so me mučili huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z menoj vse v najlepšem redu.

Potem sem se odločil, da bom odgovornost za svoje zdravje vzel v svoje roke. Redno sem začel vaditi transcendentalno meditacijo in zelo mi je pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije, se hitro zdravstveno okrepil in osebnostno ter duhovno napredoval.

Zavedal sem se, da se vzroki za moje zdravstvene težave skrivajo v meni in začel sem jih iskati prav tam. Tako sem precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost.

Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Treba je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari.

Medicino sem študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravil sem pripravništvo, nekaj časa delal na Onkološkem inštitutu, bil začasno zaposlen na obali in v Bolnišnici Sežana, nato pa opravljal specializacijo iz nefrologije v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Po dveh letih sem se ponovno poglobil vase in začutil, da pri delu v sistemu klasične medicine ne bom mogel uporabiti svojega polnega potenciala, zato sem se odločil prekiniti delo v UKC. Jeseni 2020 sem vpisal doktorat iz holistične in integrativne medicine na Kvantni univerzi (Quantum University) v ZDA, kjer bom dopolnil in nadgradil svoje znanje celostne medicine. Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav, sem razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Transpersonal Quantum Therapy® (TQT®), prej Theta MED Therapy®(TMT®). Pri tem sem upošteval najnovejša dognanja epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevroznanosti, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V enajstih letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij, različnih seminarjev in delavnic v Sloveniji in po svetu zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem sam opolnomočen. Spremenil sem številna omejujoča prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem in slušateljicam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni. In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje!

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za duhovni napredek. Vse je mogoče, v sebi imamo neomejene potenciale za srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh ravneh.

Če ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!

Dejan Jarič, dr. med., holistični zdravnik, transpersonalni psihoterapevt, ustanovitelj Šole za Življenje ANANDA, PhD kandidat holistične in integrativne medicine, predavatelj in trener za osebni in duhovni razvoj

Pričevanja

Anja Špindler

Dragi Dejan, moj učitelj za Življenje,

minevajo tri leta in več, odkar sem se, zlomljena pod težo življenjskih preizkušenj, odločila, da se podam na novo pot, slišala glas duše, da to ni vse, po kar sem se podala na ta svet… Prepustila sem se toku in dobesedno pritisnila na Google… potrebujem pomoč, kako umiriti um… Dobila sem točno pravega učitelja. To si bil ti, Dejan, navkljub pomislekom, ah ta je pa premlad 😃😃🙏 … Vendar ne, glas duše je bil. .. ja, to je to!

Potem se je začelo moje šolanje, dobesedno šola Življenja… Predano sem obiskovala 1. razred, zatem 2., 3. Vsi ti transformacijski seminarji, da o terapijah pri tebi ne govorim … kakšne preobrazbe… kako je bilo težko in hkrati osvobajajoče… Postajam nov človek… pokopala sem staro sebe… radostna, vesela, v notranjem miru živim življenje, ki to sem – Ljubezen. ❤️ Hvaležna sem, Dejan, da si mi stal ob strani … vsa ta leta najinega sodelovanja.. tudi ob najtežjih trenutkih si mi dal sočutno podporo, da sem zmogla.

Hvaležna, da sem delček tvojih kreacij. In vse kar delaš za človeštvo … Vse, kar je zdaj pred vrati, šolanje za psihoterapevte oz. Šola za Življenje, Online skupinske terapije… vsi seminarji. .. so Milost za vse, ki jih bo poklicalo, da gredo na pot, na katero sem se podala sama, in to je pot domov. ❤️ Od koder smo prišli, vsi Mi, zato pogumno… OD-ločitev je Ključ, ni naključij…

Hvala Dejan, iz Srca, da si ❤️ in ti je mar…

Sem v radostnem pričakovanju vseh tvojih Kreacij.

Barbara Jeriha

Težko je opisati vso barvitost dogodkov, spoznanj in preobratov, ki so se zgodili med procesom šolanja. Odprli so se mi deli sveta, prej kot pozabljeni in življenje ni več enako. Pristnost in pestrost doživljanja, dovoljenje, da smo, kar smo in tisto brezpogojno sočutje, ki sploh omogoča napredek in moč za nove začetke. To dobiš. Je tisto, kar poboža dušo, da lahko izjoka in zadiha bolj svobodno. Začneš hoditi po poteh, po katerih prej nisi, srečuješ novega sebe, vidiš razsežnost mogočega, kar prej ni bilo v dometu misli.

Ko enkrat vidiš in izkusiš, kaj vse si bitje Človek, to šokira do temeljev. Skozi tako šolanje ne moreš ostati enak. Pusti odtis ljubezni.

Enostavno lažje ostaneš bolj pri Sebi in potem greš tudi lažje preko Sebe.

Kakorkoli obrnem, je vredno poti. 🙏🥰🕊💖🤗

Lea Kunstelj

Dejan HVALEŽEN IZVORNI VSEMOGOČNI ENERGIJI, da me je povezala z Vami…in moji situaciji, da sem začel iskati in želel rešiti sebe. Trenutno sem vas spremljal iz drugega konca našega prečudovitega planeta in pošiljam celotni skupini en hvaležno PREČUDOVIT pozdrav iz Cube. Sicer po posnetku…(v živo ni šlo)…pravkar❤️ in še vedno poln vtisov. Hvaležen, da sem vas lahko spremljal in doživel popolno otroško RADOST IN IGRIVOST, takšno, kot sem jo nekoč že čutil in poznal.

Tomaž

Seminarji pri Dejanu so edinstveni in posebna doživetja, ki te počasi korak za korakom peljejo nazaj k sebi. Individualno delo je tudi priporočljivo, saj vemo, kakšen vpliv ima na nas podzavest in zato delo na omejujočih prepričanjih, vzorcih. Korak za korakom v svojem ritmu, koščki sestavljanke dobivajo obliko. Prepleta se človeku prijazen pristop, terapevtsko skozi sočutje, milino, nežnost in doživljanje sebe in drugih na več nivojih in telesih, enostavno za doživeti. 😇 Izkušanje različnih stanj zavesti in prenos tega izkušanja v vsak dan, v zavedanje, da si več, kot misliš, da si. Zanimiv je preplet in ples moderne znanosti in preprostih resnic, ki jih že od nekdaj poznamo, a smo nanje le malo pozabili. Samo ta trenutek je. Spomini se vračajo, košček za koščkom in postajaš vse manj odvisen od zunanjih dogodkov in drugih ljudi, tudi od vloge žrtve. Od znotraj gradiš navzven. Vsem najbližjim sem osebno priporočila obisk seminarjev in tudi individualno delo na sebi.

Hvaležna tebi, Dejan. 🙏🦋🙏

Nina Šetina

Hej 🙂 Počutim se blaženo, prerojeno, vsak dan se mi dogajajo čudeži, ki jih vidim jasno, tukaj in zdaj in me kličejo in spodbujajo k novim izzivom, in to tistim, ki so bili še pred kratkim misija nemogoče ali pa so mi jemali veliko energije in so sedaj izgubili tisto težo in naboj negativnih emocij, prepričanj, ustrahovanj in slabe vesti. Rodila se je nova zavest, spontanost in intuicija sta se zlili z umom v čudovito harmonijo, ki se z vsakim dnem utrjuje in raste. Bivanje je postalo prijetno, lahkotno, zavestno, osmišljeno, koščki v mozaiku dobivajo obrise nečesa novega ….pustila se bom presenetiti, kaj mi bo življenje prineslo in že se veselim novih izzivov. Poglobilo se je zaupanje v življenje, moj dan se začne in konča z globoko hvaležnostjo vsem, ki mi stojite ob strani, ki ste zaupali vame, me spremljate in ste me bodrili na tej razburkani, viharni poti odkrivanja in čiščenja navlake, ki se je v notranjosti kopičila in nalagala leta.

Hvala iz srca vsem. Globoka hvaležnost mojemu učitelju Dejanu Jariču. 🙏🙏💜✨

P.S. preobrat in zasuk se zgodi, ko dosežeš dno in obupaš nad vsem, kar ti je bilo do sedaj znanega. 😆

Maja Shrestha Šoško, dr. med., spec. Oftalmologije

Dejan, čas brez besed teče mimo nas, spomini pa ostajajo barvito živi in se sestavljajo v krasen mozaik življenja. ☀️ Na ustvarjanje čudovitih trenutkov, ki jih boš z veseljem obujal znova in znova. Vse najboljše za tvoj rojstni dan. 😉❤️

Dane

Zdravo Dejan 😇

Takih seminarjev bi si želela. Bilo je tako veličastno, brez iluzij, brez zakaj, kako? Ampak samo Sem bila…💕. Toliko milosti sem prejela in veliko spoznanj o SEBI in o BOGU. Spomini, trenutki, ki se ti vtisnejo v Svetem prostoru v SRCU.

Neponovljivo……

Hvala, ker si v zgodbi svojega življenja. 🙏❤️🙏

Topel objem mojega SRCA. 😇🙏❤️⚘

Olga

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Seminar je v celoti in izključno izobraževalne narave in spodbuja vse udeležence k nadaljnim samostojnim raziskavam za specifične težave. Nobena informacija, ki jo boste prejeli ni namenjena postavljanju diagnoze, terapije ali nadomeščanju zdravniškega nasveta oz. pregleda. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave se o tem najprej posvetujte s svojim zdravnikom!

Vaša odgovornost je koliko boste od samega programa odnesli. Sam sem za delo na sebi in poglabljanje vase investiral veliko svojega časa in tudi finančnih sredstev.